Categories

ARRÒS I LLEGUMS
  1. Arròs amb Llet
  2. Arròs amb Xoriço a la Cassola
  3. Cap i Tripa amb Cigrons
  4. Cassola d'Arròs amb Verdures
  5. Cigrons amb bacallà
  6. Cigrons Especiats i Torrats (Snack)
  7. Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
  8. Faves a la Catalana
  9. Hummus (Grècia)
  10. Llenties amb Verduretes 
  11. Mongetes amb Salmó Fresc
  12. Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
  13. Paella (...la meva) 
  14. Risotto amb Camagrocs
  15. Rotllets de Surimi
CARNS
  1. Albergínies Farcides de Carn
  2. Cap i Tripa amb Cigrons
  3. Croquetes de Pollastre
  4. Cua de Bou amb Bolets
  5. Espatlles de xai al forn
  6. Estofat de Vedella a la Riojana
  7. Filet de Llom amb Crema de Formatge 
  8. Fricandó
  9. Lasanya de Carn i Verdures
  10. Mandonguilles amb Salsa 
  11. Mandonguilles amb Iogurt
  12. Pollastre al Curri amb Xampinyons
  13. Tamales (Mèxic)
  14. Vitello Tonnato (Piamonte)
CONGELACIÓ
CUINA CATALANA
  1. Allioli (fet a mà)
  2. Arròs amb Llet
  3. Bacallà amb Romesco
  4. Bunyols de Quaresma
  5. Calamars Farcits
  6. Calçots en Tempura
  7. Cap i Tripa amb Cigrons
  8. Cassola d'Arròs amb Verdures
  9. Cigrons amb bacallà
  10. Crema Catalana
  11. Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
  12. Faves a la Catalana
  13. Fideuà
  14. Fricandó
  15. Pa amb Tomàquet
  16. Pa de Pessic (de Vic)
  17. Panellets
  18. Salsa de Calçots / Salvitxada
CUINA D'APROFITAMENT
  1. Cassola d'Arròs amb Verdures
  2. Crema de Carabassa
  3. Croquetes de Pollastre
  4. Hummus (Grècia)
  5. Pa amb Tomàquet
  6. Pastís de Patata i Carn
  7. Púding d'Ensaïmada
  8. Púding de Taronja i Panses
  9. Sopa Cremosa de Ceba
  10. Sopa de Peix
  11. Sopes Escaldades (amb brou de verdures)

CUINA D'ARREU DEL MÓN
  1. Cheesecake (Nord Amèrica)
  2. Guacamole (Mèxic)
  3. Hummus (Grècia)
  4. Lasanya de Carn i Verdures
  5. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  6. Ossobuco a la Milanesa (Itàlia)
  7. Pastéis de Belém (Lisboa)
  8. Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge (Regne Unit i Nord Amèrica)
  9. Pastís de Tiramisú (Itàlia)
  10. Pastís de Tres Llets (Amèrica Llatina)
  11. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  12. Salsa Mexicana amb "Jitomate"
  13. Salsa Tximixurri (Argentina)
  14. Tahín o Tahini (Pasta de Sèsam) Orient Mitjà
  15. Tamales (Mèxic)
  16. Tarta de Santiago (Galícia)
  17. Tiramisú (Itàlia)
  18. Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
  19. Vitello Tonnato (Piamonte)
CUINA SUPER RÀPIDA
  1. Albergínies amb Tomàquet i Formatge
  2. Allioli (fet amb minipimer)
  3. Alvocats amb Gambes
  4. Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
  5. Broquetes de Fruita amb Xocolata
  6. Cassoletes de Pinya i Surimi
  7. Coca de Verdures
  8. Còctel de Llagostins
  9. Còctel Valencià
  10. Cors de Palmera amb Salmó Fumat
  11. Crema de Carabassa
  12. Croissanets de Xocolata
  13. Croissants de Sobrassada
  14. Culleres de Salmó Fumat
  15. Dàtils amb Bacó
  16. Gambes al "Ajillo"
  17. Gaspatxo Andalús
  18. Gelatina de Iogurt (de Maduixa)
  19. Lioneses amb Cobertura de Xocolata
  20. Maionesa Casolana
  21. Maionesa sense Ou (Lactonesa)
  22. Magrana amb Vi Moscatell
  23. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  24. Mongetes amb Salmó Fresc
  25. Musclos amb Samfaina (2 versions)
  26. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  27. Pa amb Tomàquet
  28. Pasta amb Gambes i Verdures
  29. Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
  30. Pinxos d'Ous i Llagostins
  31. Piruletes de Formatge i Pernil
  32. Pollastre al Curri amb Xampinyons
  33. Popets Saltejats
  34. Púding de Taronja i Panses
  35. Salsa Rosa (o Salsa Còctel)
  36. Salsa de Tres Formatges
  37. Salsa Tximixurri (Argentina)
  38. Sopa Cremosa de Ceba
  39. Sopes Escaldades (amb brou de verdures)
  40. Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
  41. Tomàquets Farcits d'Adobats
ENTRANTS i APERITIUS
  1. Albergínies amb Tomàquet i Formatge
  2. Alvocats amb Gambes
  3. Anelles de Ceba en Tempura
  4. Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
  5. Cassoletes de Pinya i Surimi
  6. Cigrons Especiats i Torrats (Snack)
  7. Coca de Verdures
  8. Còctel de Llagostins
  9. Cors de Palmera amb Salmó Fumat
  10. Croquetes de Pollastre
  11. Croissanets de Xocolata 
  12. Croissants de Sobrassada
  13. Culleres de Salmó Fumat
  14. Dàtils amb Bacó
  15. Espirals de Full, Pernil i Formatge
  16. Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
  17. Gambes al "Ajillo"
  18. Gaspatxo Andalús
  19. Guacamole (Mèxic)
  20. Hummus (Grècia)
  21. Medallons de Formatge de Cabra
  22. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  23. Musclos amb Samfaina (2 versions)
  24. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  25. Pa amb Tomàquet
  26. Pastes Salades d'Aperitiu
  27. Pastís de Patata i Carn
  28. Patates Farcides
  29. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  30. Pinxos d'Ous i Llagostins
  31. Piruletes de Formatge i Pernil
  32. Pop a la Gallega
  33. Popets Saltejats
  34. Quiche d'Albergínia i Beicon
  35. Rotllets de Surimi
  36. Seitons en Vinagre (boquerones)
  37. Tamales (Mèxic)
  38. Tigres (musclos farcits)
  39. Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
  40. Tomàquets Farcits d'Adobats
  41. Truita de Patata i Ceba
  42. Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
  43. Vitello Tonnato (Itàlia)
HORTALISSES i TUBERCLES 
  1. Albergínies Farcides de Carn
  2. Albergínies amb Tomàquet i Formatge
  3. Alvocats amb Gambes
  4. Amanida Russa (ensaladilla) 
  5. Anelles de Ceba en Tempura
  6. Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
  7. Braç d'Estiu amb Patata
  8. Bròquil Gratinat amb Pernil
  9. Calçots en Tempura
  10. Cassola d'Arròs amb Verdures
  11. Cebetes Franceses Caramel·litzades 
  12. Coca de Verdures
  13. Crema de Carabassa
  14. Estofat de Vedella a la Riojana
  15. Faves a la Catalana
  16. Gaspatxo Andalús
  17. Guacamole (Mèxic)
  18. Melmelada de Tomàquet
  19. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  20. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  21. Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
  22. Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge
  23. Pastís de Patata i Carn
  24. Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
  25. Patates Farcides
  26. Patates Hasselback
  27. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  28. Quiche d'Albergínia i Beicon
  29. Salmorejo Cordovès
  30. Salsa de Calçots (Salvitxada)
  31. Salsa de Tomàquet
  32. Salsa Mexicana amb "Jitomate"
  33. Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
  34. Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
  35. Tomàquets Farcits d'Adobats
  36. Truita de Patata i Ceba
  37. Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
OUS
  1. Bunyols de Quaresma
  2. Ous Farcits amb Tonyina 
  3. Pinxos d'Ous i Llagostins
  4. Truita de Patata i Ceba
PASTA
  1. Fideuà
  2. Fideus a la Cassola (amb cap de costella)
  3. Lasanya de Carn i Verdures
  4. Macarrons Gratinats
  5. Pasta amb Gambes i Verdures
  6. Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
PEIX I MARISC
  1. Alvocats amb Gambes
  2. Bacallà amb Romesco
  3. Calamars Farcits
  4. Cigrons amb bacallà
  5. Còctel de Llagostins
  6. Cues de Rap amb Gambetes
  7. Culleres de Salmó Fumat
  8. Esqueixada de Bacallà
  9. Escabetx
  10. Fideuà
  11. Gambes al "Ajillo"
  12. Lluç amb Cloïsses
  13. Lluç amb Salmó Fumat
  14. Mongetes amb Salmó Fresc
  15. Musclos amb Samfaina (2 versions)
  16. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  17. Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
  18. Paella (...la meva) 
  19. Pinxos d'Ous i Llagostins
  20. Pop a la Gallega
  21. Popets Saltejats
  22. Seitons en Vinagre (boquerones)
  23. Sopa de Peix
  24. Tigres (musclos farcits)
  25. Truites (de riu) a la Navarra
PLATS ÚNICS
POSTRES
  1. Arròs amb Llet
  2. Broquetes de Fruita amb Xocolata
  3. Bunyols de Quaresma
  4. Cheesecake (Nord Amèrica)
  5. Còctel Valencià
  6. Codonyat Artesà
  7. Copa de Cafè i Xocolata
  8. Coulant de Xocolata
  9. Crema Catalana
  10. Crema Pastissera
  11. Galetes de Coco i Xocolata
  12. Gelatina de Iogurt (de Maduixa)
  13. Lioneses amb Cobertura de Xocolata
  14. Magrana amb Vi Moscatell
  15. Melmelada de Tomàquet
  16. La Mona 2014
  17. Pa de Pessic de Iogurt i Poma
  18. Pa de Pessic (de Vic)
  19. Panellets
  20. Pastéis de Belém (Lisboa)
  21. Pastís de Formatge amb Panses
  22. Pastís de Full amb Fruites i Crema
  23. Pastís de Llimona
  24. Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge
  25. Pastís de Tiramisú (Itàlia)
  26. Pastís de Tres Llets (Amèrica Llatina)
  27. Pastís de 3 Xocolates
  28. Pastís Impossible (Xocoflam)
  29. Púding d'Ensaïmada
  30. Púding de Taronja i Panses
  31. Rosquilles de Taronja
  32. Tarta de Santiago (Galícia)
  33. Tiramisú (Itàlia)
PRIMERS PLATS
  1. Albergínies amb Tomàquet i Formatge
  2. Alvocats amb Gambes
  3. Amanida Russa (ensaladilla) 
  4. Arròs amb Xoriço a la Cassola
  5. Braç d'Estiu amb Patata
  6. Bròquil Gratinat amb Pernil
  7. Calçots en Tempura
  8. Cassola d'Arròs amb Verdures
  9. Coca de Verdures
  10. Còctel de Llagostins
  11. Crema de Carabassa
  12. Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
  13. Estofat de Vedella a la Riojana
  14. Faves a la Catalana
  15. Fideus a la Cassola (amb cap de costella)
  16. Gaspatxo Andalús
  17. Hummus (Grècia)
  18. Llenties amb Verduretes 
  19. Macarrons Gratinats 
  20. Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
  21. Pasta amb Gambes i Verdures
  22. Pastís de Patata i Carn
  23. Pastís de xocolata i ametlla (sense gluten)
  24. Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
  25. Patates Farcides
  26. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  27. Pop a la Gallega
  28. Quiche d'Albergínia i Beicon
  29. Risotto amb Camagrocs
  30. Salmorejo Cordovès
  31. Sopa Cremosa de Ceba
  32. Sopa de Peix
  33. Sopes Escaldades (amb brou de verdures)
  34. Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
  35. Tamales (Mèxic)
  36. Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
  37. Tomàquets Farcits d'Adobats
  38. Truita de Patata i Ceba
  39. Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
REFRESCOS I BEGUDES
  1. Llimonada (% natural)
SALSES I ACOMPANYAMENTS
  1. Allioli (fet a mà)
  2. Allioli (fet amb minipimer)
  3. Anelles de Ceba en Tempura
  4. Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
  5. Beixamel
  6. Bolets deshidratats
  7. Cebetes Franceses Caramel·litzades 
  8. Compota de Poma
  9. Guacamole (Mèxic)
  10. Hummus (Grècia)
  11. Lactonesa (Maionesa sense Ou)
  12. Maionesa Casolana
  13. Maionesa sense Ou (Lactonesa)
  14. Melmelada de Tomàquet
  15. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  16. Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
  17. Pa casolà (recepta bàsica)
  18. Pa amb Tomàquet
  19. Pastís de Patata i Carn
  20. Patates Hasselback
  21. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  22. Salsa de Calçots / Salvitxada
  23. Salsa Rosa (o Salsa Còctel)
  24. Salsa de Tomàquet
  25. Salsa de Tres Formatges
  26. Salsa Mexicana amb "Jitomate"
  27. Salsa Tximixurri (Argentina)
  28. Tahín o Tahini (Pasta de Sèsam)
SEGONS PLATS
  1. Albergínies Farcides de Carn
  2. Bacallà amb Romesco
  3. Calamars Farcits
  4. Croquetes de Pollastre
  5. Cua de Bou amb Bolets 
  6. Cues de Rap amb Gambetes
  7. Escabetx 
  8. Espatlles de xai al forn
  9. Filet de Llom amb Crema de Formatge 
  10. Fricandó
  11. Lasanya de Carn i Verdures
  12. Lluç amb Cloïsses 
  13. Lluç amb Salmó Fumat
  14. Mandonguilles amb Salsa 
  15. Mandonguilles amb Iogurt
  16. Musclos amb Samfaina (2 versions)
  17. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  18. Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
  19. Ossobuco a la Milanesa
  20. Ous Farcits amb Tonyina 
  21. Pollastre al Curri amb Xampinyons
  22. Popets Saltejats
  23. Truita de Patata i Ceba
  24. Truites (de riu) a la Navarra
  25. Vitello Tonnato (Piamonte)







              Què es cou a la cuina? / Categories

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada