Categories

ARRÒS I LLEGUMS
  1. Arròs amb Llet
  2. Arròs amb Xoriço a la Cassola
  3. Cap i Tripa amb Cigrons
  4. Cassola d'Arròs amb Verdures
  5. Cigrons amb bacallà
  6. Cigrons amb Gambes
  7. Cigrons Especiats i Torrats (Snack)
  8. Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
  9. Faves a la Catalana
  10. Hummus (Grècia)
  11. Llenties amb Verduretes 
  12. Mongetes amb Salmó Fresc
  13. Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
  14. Paella (...la meva) 
  15. Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
  16. Risotto amb Camagrocs
  17. Rotllets de Surimi
CARNS
  1. Albergínies Farcides de Carn
  2. Cap i Tripa amb Cigrons
  3. Croquetes de Pollastre
  4. Cua de Bou amb Bolets
  5. Espatlles de xai al forn
  6. Estofat de Vedella a la Riojana
  7. Filet de Llom amb Crema de Formatge 
  8. Fricandó
  9. Lasanya de Carn i Verdures
  10. Mandonguilles amb Salsa 
  11. Mandonguilles amb Iogurt
  12. Pollastre al Curri amb Xampinyons
  13. Tamales (Mèxic)
  14. Vitello Tonnato (Piamonte)
CONGELACIÓ
CUINA CATALANA
  1. Allioli (fet a mà)
  2. Arròs amb Llet
  3. Bacallà amb Romesco
  4. Bunyols de Quaresma
  5. Calamars Farcits
  6. Calçots en Tempura
  7. Cap i Tripa amb Cigrons
  8. Cassola d'Arròs amb Verdures
  9. Cigrons amb bacallà
  10. Crema Catalana
  11. Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
  12. Faves a la Catalana
  13. Fideuà
  14. Fricandó
  15. Pa amb Tomàquet
  16. Pa de Pessic (de Vic)
  17. Panellets
  18. Salsa de Calçots / Salvitxada
CUINA D'APROFITAMENT
  1. Cassola d'Arròs amb Verdures
  2. Crema de Carabassa
  3. Croquetes de Pollastre
  4. Hummus (Grècia)
  5. Pa amb Tomàquet
  6. Pastís de Patata i Carn
  7. Púding d'Ensaïmada
  8. Púding de Taronja i Panses
  9. Sopa Cremosa de Ceba
  10. Sopa de Peix
  11. Sopes Escaldades (amb brou de verdures)
  12. Truita d'escarola

CUINA D'ARREU DEL MÓN
  1. Cheesecake (Nord Amèrica)
  2. Guacamole (Mèxic)
  3. Hummus (Grècia)
  4. Lasanya de Carn i Verdures
  5. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  6. Ossobuco a la Milanesa (Itàlia)
  7. Pastéis de Belém (Lisboa)
  8. Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge (Regne Unit i Nord Amèrica)
  9. Pastís de Tiramisú (Itàlia)
  10. Pastís de Tres Llets (Amèrica Llatina)
  11. Pastís de Vellut Vermell (Red Velvet Cake)
  12. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  13. Red Velvet Cake
  14. Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
  15. Salsa Mexicana amb "Jitomate"
  16. Salsa Tximixurri (Argentina)
  17. Tahín o Tahini (Pasta de Sèsam) Orient Mitjà
  18. Tamales (Mèxic)
  19. Tarta de Santiago (Galícia)
  20. Tatin de Poma (França)
  21. Tiramisú (Itàlia)
  22. Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
  23. Vitello Tonnato (Piamonte)
CUINA SUPER RÀPIDA
  1. Albergínies amb Tomàquet i Formatge
  2. Allioli (fet amb minipimer)
  3. Alvocats amb Gambes
  4. Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
  5. Broquetes de Fruita amb Xocolata
  6. Cassoletes de Pinya i Surimi
  7. Cigrons amb Gambes
  8. Coca de Verdures
  9. Còctel de Llagostins
  10. Còctel Valencià
  11. Cors de Palmera amb Salmó Fumat
  12. Crema de Carabassa
  13. Croissanets de Xocolata
  14. Croissants de Sobrassada
  15. Culleres de Salmó Fumat
  16. Dàtils amb Bacó
  17. Gambes al "Ajillo"
  18. Gaspatxo Andalús
  19. Gelatina de Iogurt (de Maduixa)
  20. Lioneses amb Cobertura de Xocolata
  21. Maionesa Casolana
  22. Maionesa sense Ou (Lactonesa)
  23. Magrana amb Vi Moscatell
  24. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  25. Mongetes amb Salmó Fresc
  26. Musclos amb Samfaina (2 versions)
  27. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  28. Pa amb Tomàquet
  29. Pasta amb Gambes i Verdures
  30. Pastís de Pastanaga (en Microones)
  31. Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
  32. Pinxos d'Ous i Llagostins
  33. Piruletes de Formatge i Pernil
  34. Pollastre al Curri amb Xampinyons
  35. Popets Saltejats
  36. Púding de Taronja i Panses
  37. Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
  38. Salsa Rosa (o Salsa Còctel)
  39. Salsa de Tres Formatges
  40. Salsa Tximixurri (Argentina)
  41. Sopa Cremosa de Ceba
  42. Sopes Escaldades (amb brou de verdures)
  43. Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
  44. Tomàquets Farcits d'Adobats
  45. Truita d'escarola
ENTRANTS i APERITIUS
  1. Albergínies amb Tomàquet i Formatge
  2. Alvocats amb Gambes
  3. Anelles de Ceba en Tempura
  4. Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
  5. Cassoletes de Pinya i Surimi
  6. Cigrons Especiats i Torrats (Snack)
  7. Coca de Verdures
  8. Còctel de Llagostins
  9. Cors de Palmera amb Salmó Fumat
  10. Croquetes de Pollastre
  11. Croissanets de Xocolata 
  12. Croissants de Sobrassada
  13. Culleres de Salmó Fumat
  14. Dàtils amb Bacó
  15. Espirals de Full, Pernil i Formatge
  16. Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
  17. Gambes al "Ajillo"
  18. Gaspatxo Andalús
  19. Guacamole (Mèxic)
  20. Hummus (Grècia)
  21. Medallons de Formatge de Cabra
  22. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  23. Musclos amb Samfaina (2 versions)
  24. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  25. Ous de Guatlla amb Sobrassada
  26. Pa amb Tomàquet
  27. Pastes Salades d'Aperitiu
  28. Pastís de Patata i Carn
  29. Patates Farcides
  30. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  31. Pinxos d'Ous i Llagostins
  32. Piruletes de Formatge i Pernil
  33. Pop a la Gallega
  34. Popets Saltejats
  35. Quiche d'Albergínia i Beicon
  36. Rotllets de Surimi
  37. Seitons en Vinagre (boquerones)
  38. Tamales (Mèxic)
  39. Tigres (musclos farcits)
  40. Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
  41. Tomàquets Farcits d'Adobats
  42. Truita d'Escarola
  43. Truita de Patata i Ceba
  44. Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
  45. Vitello Tonnato (Itàlia)
HORTALISSES i TUBERCLES 
  1. Albergínies Farcides de Carn
  2. Albergínies amb Tomàquet i Formatge
  3. Alvocats amb Gambes
  4. Amanida Russa (ensaladilla) 
  5. Anelles de Ceba en Tempura
  6. Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
  7. Braç d'Estiu amb Patata
  8. Bròquil Gratinat amb Pernil
  9. Calçots en Tempura
  10. Cassola d'Arròs amb Verdures
  11. Cebetes Franceses Caramel·litzades 
  12. Coca de Verdures
  13. Crema de Carabassa
  14. Estofat de Vedella a la Riojana
  15. Faves a la Catalana
  16. Gaspatxo Andalús
  17. Guacamole (Mèxic)
  18. Melmelada de Tomàquet
  19. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  20. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  21. Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
  22. Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge
  23. Pastís de Pastanaga (en Microones)
  24. Pastís de Patata i Carn
  25. Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
  26. Patates Farcides
  27. Patates Hasselback
  28. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  29. Quiche d'Albergínia i Beicon
  30. Salmorejo Cordovès
  31. Salsa de Calçots (Salvitxada)
  32. Salsa de Tomàquet
  33. Salsa Mexicana amb "Jitomate"
  34. Sopa Cremosa de Ceba
  35. Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
  36. Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
  37. Tomàquets Farcits d'Adobats
  38. Truita d'Escarola
  39. Truita de Patata i Ceba
  40. Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
OUS
  1. Bunyols de Quaresma
  2. Ous de Guatlla amb Sobrassada
  3. Ous Escalfats (a baixa temperatura)
  4. Ous Farcits amb Tonyina 
  5. Pinxos d'Ous i Llagostins
  6. Truita d'Escarola
  7. Truita de Patata i Ceba
PASTA
  1. Fideuà
  2. Fideus a la Cassola (amb cap de costella)
  3. Lasanya de Carn i Verdures
  4. Macarrons Gratinats
  5. Pasta amb Gambes i Verdures
  6. Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
PEIX I MARISC
  1. Alvocats amb Gambes
  2. Bacallà amb Romesco
  3. Calamars Farcits
  4. Cigrons amb Bacallà
  5. Cigrons amb Gambes
  6. Còctel de Llagostins
  7. Cues de Rap amb Gambetes
  8. Culleres de Salmó Fumat
  9. Esqueixada de Bacallà
  10. Escabetx
  11. Fideuà
  12. Gambes al "Ajillo"
  13. Lluç amb Cloïsses
  14. Lluç amb Salmó Fumat
  15. Mongetes amb Salmó Fresc
  16. Musclos amb Samfaina (2 versions)
  17. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  18. Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
  19. Paella (...la meva) 
  20. Pinxos d'Ous i Llagostins
  21. Pop a la Gallega
  22. Popets Saltejats
  23. Seitons en Vinagre (boquerones)
  24. Sopa de Peix
  25. Tigres (musclos farcits)
  26. Truites (de riu) a la Navarra
PLATS ÚNICS
POSTRES
  1. Arròs amb Llet
  2. Broquetes de Fruita amb Xocolata
  3. Bunyols de Quaresma
  4. Cheesecake (Nord Amèrica)
  5. Còctel Valencià
  6. Codonyat Artesà
  7. Copa de Cafè i Xocolata
  8. Coulant de Xocolata
  9. Crema Catalana
  10. Crema Pastissera
  11. Galetes de Coco i Xocolata
  12. Gelatina de Iogurt (de Maduixa)
  13. Lioneses amb Cobertura de Xocolata
  14. Magrana amb Vi Moscatell
  15. Melmelada de Tomàquet
  16. La Mona 2014
  17. Pa de Pessic de Iogurt i Poma
  18. Pa de Pessic (de Vic)
  19. Panellets
  20. Pastéis de Belém (Lisboa)
  21. Pastís de Formatge amb Panses
  22. Pastís de Full amb Fruites i Crema
  23. Pastís de Llimona
  24. Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge
  25. Pastís de Pastanaga (en Microones)
  26. Pastís de Tiramisú (Itàlia)
  27. Pastís de Tres Llets (Amèrica Llatina)
  28. Pastís de Vellut Vermell (Red Velvet Cake)
  29. Pastís de 3 Xocolates
  30. Pastís Impossible (Xocoflam)
  31. Púding d'Ensaïmada
  32. Púding de Taronja i Panses
  33. Red Velvet Cake
  34. Rosquilles de Taronja
  35. Tarta de Santiago (Galícia)
  36. Tatin de Poma (França)
  37. Tiramisú (Itàlia)
PRIMERS PLATS
  1. Albergínies amb Tomàquet i Formatge
  2. Alvocats amb Gambes
  3. Amanida Russa (ensaladilla) 
  4. Arròs amb Xoriço a la Cassola
  5. Braç d'Estiu amb Patata
  6. Bròquil Gratinat amb Pernil
  7. Calçots en Tempura
  8. Cassola d'Arròs amb Verdures
  9. Coca de Verdures
  10. Còctel de Llagostins
  11. Crema de Carabassa
  12. Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
  13. Estofat de Vedella a la Riojana
  14. Faves a la Catalana
  15. Fideus a la Cassola (amb cap de costella)
  16. Gaspatxo Andalús
  17. Hummus (Grècia)
  18. Llenties amb Verduretes 
  19. Macarrons Gratinats 
  20. Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
  21. Ous Escalfats (a baixa temperatura)
  22. Pasta amb Gambes i Verdures
  23. Pastís de Patata i Carn
  24. Pastís de xocolata i ametlla (sense gluten)
  25. Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
  26. Patates Farcides
  27. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  28. Pop a la Gallega
  29. Quiche d'Albergínia i Beicon
  30. Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
  31. Risotto amb Camagrocs
  32. Salmorejo Cordovès
  33. Sopa Cremosa de Ceba
  34. Sopa de Peix
  35. Sopes Escaldades (amb brou de verdures)
  36. Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
  37. Tamales (Mèxic)
  38. Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
  39. Tomàquets Farcits d'Adobats
  40. Truita d'Escarola
  41. Truita de Patata i Ceba
  42. Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
REFRESCOS I BEGUDES
  1. Llimonada (% natural)
SALSES I ACOMPANYAMENTS
  1. Allioli (fet a mà)
  2. Allioli (fet amb minipimer)
  3. Anelles de Ceba en Tempura
  4. Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
  5. Beixamel
  6. Bolets deshidratats
  7. Cebetes Franceses Caramel·litzades 
  8. Compota de Poma
  9. Guacamole (Mèxic)
  10. Hummus (Grècia)
  11. Lactonesa (Maionesa sense Ou)
  12. Maionesa Casolana
  13. Maionesa sense Ou (Lactonesa)
  14. Melmelada de Tomàquet
  15. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  16. Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
  17. Pa casolà (recepta bàsica)
  18. Pa amb Tomàquet
  19. Pastís de Patata i Carn
  20. Patates Hasselback
  21. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  22. Salsa de Calçots / Salvitxada
  23. Salsa Rosa (o Salsa Còctel)
  24. Salsa de Tomàquet
  25. Salsa de Tres Formatges
  26. Salsa Mexicana amb "Jitomate"
  27. Salsa Tximixurri (Argentina)
  28. Tahín o Tahini (Pasta de Sèsam)
SEGONS PLATS
  1. Albergínies Farcides de Carn
  2. Bacallà amb Romesco
  3. Calamars Farcits
  4. Croquetes de Pollastre
  5. Cua de Bou amb Bolets 
  6. Cues de Rap amb Gambetes
  7. Escabetx 
  8. Espatlles de xai al forn
  9. Filet de Llom amb Crema de Formatge 
  10. Fricandó
  11. Lasanya de Carn i Verdures
  12. Lluç amb Cloïsses 
  13. Lluç amb Salmó Fumat
  14. Mandonguilles amb Salsa 
  15. Mandonguilles amb Iogurt
  16. Musclos amb Samfaina (2 versions)
  17. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  18. Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
  19. Ossobuco a la Milanesa
  20. Ous Escalfats (a baixa temperatura)
  21. Ous Farcits amb Tonyina 
  22. Pollastre al Curri amb Xampinyons
  23. Popets Saltejats
  24. Truita d'Escarola
  25. Truita de Patata i Ceba
  26. Truites (de riu) a la Navarra
  27. Vitello Tonnato (Piamonte)







              Què es cou a la cuina? / Categories

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada