Categories

ARRÒS I LLEGUMS
  1. Arròs amb Llet
  2. Arròs amb Xoriço a la Cassola
  3. Cap i Tripa amb Cigrons
  4. Cassola d'Arròs amb Verdures
  5. Cigrons amb bacallà
  6. Cigrons amb Gambes
  7. Cigrons Especiats i Torrats (Snack)
  8. Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
  9. Faves a la Catalana
  10. Hummus (Grècia)
  11. Llenties amb Verduretes 
  12. Mongetes amb Salmó Fresc
  13. Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
  14. Paella (...la meva) 
  15. Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
  16. Risotto amb Camagrocs
  17. Rotllets de Surimi
CARNS
  1. Albergínies Farcides de Carn
  2. Cap i Tripa amb Cigrons
  3. Croquetes de Pollastre
  4. Cua de Bou amb Bolets
  5. Espatlles de xai al forn
  6. Estofat de Vedella a la Riojana
  7. Filet de Llom amb Crema de Formatge 
  8. Fricandó
  9. Lasanya de Carn i Verdures
  10. Mandonguilles amb Salsa 
  11. Mandonguilles amb Iogurt
  12. Pollastre al Curri amb Xampinyons
  13. Tamales (Mèxic)
  14. Vitello Tonnato (Piamonte)
CONGELACIÓ
CUINA CATALANA
  1. Allioli (fet a mà)
  2. Arròs amb Llet
  3. Bacallà amb Romesco
  4. Bunyols de Quaresma
  5. Calamars Farcits
  6. Calçots en Tempura
  7. Cap i Tripa amb Cigrons
  8. Cassola d'Arròs amb Verdures
  9. Cigrons amb bacallà
  10. Coca de Llardons
  11. Crema Catalana
  12. Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
  13. Faves a la Catalana
  14. Fideuà
  15. Fricandó
  16. Pa amb Tomàquet
  17. Pa de Pessic (de Vic)
  18. Panellets
  19. Salsa de Calçots / Salvitxada
CUINA D'APROFITAMENT
  1. Cassola d'Arròs amb Verdures
  2. Crema de Carabassa
  3. Croquetes de Pollastre
  4. Hummus (Grècia)
  5. Pa amb Tomàquet
  6. Pastís de Patata i Carn
  7. Púding d'Ensaïmada
  8. Púding de Taronja i Panses
  9. Sopa Cremosa de Ceba
  10. Sopa de Peix
  11. Sopes Escaldades (amb brou de verdures)
  12. Truita d'escarola

CUINA D'ARREU DEL MÓN
  1. Amanida Alemanya (Kartoffelsalat)
  2. Cheesecake (Nord Amèrica)
  3. Guacamole (Mèxic)
  4. Hummus (Grècia)
  5. Lasanya de Carn i Verdures
  6. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  7. Ossobuco a la Milanesa (Itàlia)
  8. Pastéis de Belém (Lisboa)
  9. Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge (Regne Unit i Nord Amèrica)
  10. Pastís de Tiramisú (Itàlia)
  11. Pastís de Tres Llets (Amèrica Llatina)
  12. Pastís de Vellut Vermell (Red Velvet Cake)
  13. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  14. Red Velvet Cake
  15. Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
  16. Salsa Mexicana amb "Jitomate"
  17. Salsa Tximixurri (Argentina)
  18. Tahín o Tahini (Pasta de Sèsam) Orient Mitjà
  19. Tamales (Mèxic)
  20. Tarta de Santiago (Galícia)
  21. Tatin de Poma (França)
  22. Tiramisú (Itàlia)
  23. Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
  24. Vitello Tonnato (Piamonte)
CUINA SUPER RÀPIDA
  1. Albergínies amb Tomàquet i Formatge
  2. Allioli (fet amb minipimer)
  3. Alvocats amb Gambes
  4. Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
  5. Broquetes de Fruita amb Xocolata
  6. Cassoletes de Pinya i Surimi
  7. Cigrons amb Gambes
  8. Coca de Verdures
  9. Còctel de Llagostins
  10. Còctel Valencià
  11. Cors de Palmera amb Salmó Fumat
  12. Crema de Carabassa
  13. Croissanets de Xocolata
  14. Croissants de Sobrassada
  15. Culleres de Salmó Fumat
  16. Dàtils amb Bacó
  17. Gambes al "Ajillo"
  18. Gaspatxo Andalús
  19. Gelatina de Iogurt (de Maduixa)
  20. Lioneses amb Cobertura de Xocolata
  21. Maionesa Casolana
  22. Maionesa sense Ou (Lactonesa)
  23. Magrana amb Vi Moscatell
  24. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  25. Mongetes amb Salmó Fresc
  26. Musclos amb Samfaina (2 versions)
  27. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  28. Pa amb Tomàquet
  29. Pasta amb Gambes i Verdures
  30. Pastís de Pastanaga (en Microones)
  31. Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
  32. Pinxos d'Ous i Llagostins
  33. Piruletes de Formatge i Pernil
  34. Pollastre al Curri amb Xampinyons
  35. Popets Saltejats
  36. Púding de Taronja i Panses
  37. Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
  38. Salsa Rosa (o Salsa Còctel)
  39. Salsa de Tres Formatges
  40. Salsa Tximixurri (Argentina)
  41. Sopa Cremosa de Ceba
  42. Sopes Escaldades (amb brou de verdures)
  43. Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
  44. Tomàquets Farcits d'Adobats
  45. Truita d'escarola
ENTRANTS i APERITIUS
  1. Albergínies amb Tomàquet i Formatge
  2. Alvocats amb Gambes
  3. Anelles de Ceba en Tempura
  4. Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
  5. Cassoletes de Pinya i Surimi
  6. Cigrons Especiats i Torrats (Snack)
  7. Coca de Verdures
  8. Còctel de Llagostins
  9. Cors de Palmera amb Salmó Fumat
  10. Croquetes de Pollastre
  11. Croissanets de Xocolata 
  12. Croissants de Sobrassada
  13. Culleres de Salmó Fumat
  14. Dàtils amb Bacó
  15. Espirals de Full, Pernil i Formatge
  16. Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
  17. Gambes al "Ajillo"
  18. Gaspatxo Andalús
  19. Guacamole (Mèxic)
  20. Hummus (Grècia)
  21. Medallons de Formatge de Cabra
  22. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  23. Musclos amb Samfaina (2 versions)
  24. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  25. Ous de Guatlla amb Sobrassada
  26. Pa amb Tomàquet
  27. Pastes Salades d'Aperitiu
  28. Pastís de Patata i Carn
  29. Patates Farcides
  30. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  31. Pinxos d'Ous i Llagostins
  32. Piruletes de Formatge i Pernil
  33. Pop a la Gallega
  34. Popets Saltejats
  35. Quiche d'Albergínia i Beicon
  36. Rotllets de Surimi
  37. Seitons en Vinagre (boquerones)
  38. Tamales (Mèxic)
  39. Tigres (musclos farcits)
  40. Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
  41. Tomàquets Farcits d'Adobats
  42. Truita d'Escarola
  43. Truita de Patata i Ceba
  44. Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
  45. Vitello Tonnato (Itàlia)
HORTALISSES i TUBERCLES 
  1. Albergínies Farcides de Carn
  2. Albergínies amb Tomàquet i Formatge
  3. Alvocats amb Gambes
  4. Amanida Alemanya (Kartoffelsalat)
  5. Amanida Russa (ensaladilla) 
  6. Anelles de Ceba en Tempura
  7. Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
  8. Braç d'Estiu amb Patata
  9. Bròquil Gratinat amb Pernil
  10. Calçots en Tempura
  11. Cassola d'Arròs amb Verdures
  12. Cebetes Franceses Caramel·litzades 
  13. Coca de Verdures
  14. Crema de Carabassa
  15. Estofat de Vedella a la Riojana
  16. Faves a la Catalana
  17. Gaspatxo Andalús
  18. Guacamole (Mèxic)
  19. Melmelada de Tomàquet
  20. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  21. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  22. Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
  23. Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge
  24. Pastís de Pastanaga (en Microones)
  25. Pastís de Patata i Carn
  26. Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
  27. Patates Farcides
  28. Patates Hasselback
  29. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  30. Quiche d'Albergínia i Beicon
  31. Salmorejo Cordovès
  32. Salsa de Calçots (Salvitxada)
  33. Salsa de Tomàquet
  34. Salsa Mexicana amb "Jitomate"
  35. Sopa Cremosa de Ceba
  36. Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
  37. Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
  38. Tomàquets Farcits d'Adobats
  39. Truita d'Escarola
  40. Truita de Patata i Ceba
  41. Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
OUS
  1. Bunyols de Quaresma
  2. Ous de Guatlla amb Sobrassada
  3. Ous Escalfats (a baixa temperatura)
  4. Ous Farcits amb Tonyina 
  5. Pinxos d'Ous i Llagostins
  6. Truita d'Escarola
  7. Truita de Patata i Ceba
PASTA
  1. Fideuà
  2. Fideus a la Cassola (amb cap de costella)
  3. Lasanya de Carn i Verdures
  4. Macarrons Gratinats
  5. Pasta amb Gambes i Verdures
  6. Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
PEIX I MARISC
  1. Alvocats amb Gambes
  2. Bacallà amb Romesco
  3. Calamars Farcits
  4. Cigrons amb Bacallà
  5. Cigrons amb Gambes
  6. Còctel de Llagostins
  7. Cues de Rap amb Gambetes
  8. Culleres de Salmó Fumat
  9. Esqueixada de Bacallà
  10. Escabetx
  11. Fideuà
  12. Gambes al "Ajillo"
  13. Lluç amb Cloïsses
  14. Lluç amb Salmó Fumat
  15. Mongetes amb Salmó Fresc
  16. Musclos amb Samfaina (2 versions)
  17. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  18. Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
  19. Paella (...la meva) 
  20. Pinxos d'Ous i Llagostins
  21. Pop a la Gallega
  22. Popets Saltejats
  23. Seitons en Vinagre (boquerones)
  24. Sopa de Peix
  25. Tigres (musclos farcits)
  26. Truites (de riu) a la Navarra
PLATS ÚNICS
POSTRES
  1. Arròs amb Llet
  2. Broquetes de Fruita amb Xocolata
  3. Bunyols de Quaresma
  4. Cheesecake (Nord Amèrica)
  5. Coca de Llardons
  6. Còctel Valencià
  7. Codonyat Artesà
  8. Copa de Cafè i Xocolata
  9. Coulant de Xocolata
  10. Crema Catalana
  11. Crema Pastissera
  12. Galetes de Coco i Xocolata
  13. Gelatina de Iogurt (de Maduixa)
  14. Lioneses amb Cobertura de Xocolata
  15. Magrana amb Vi Moscatell
  16. Melmelada de Tomàquet
  17. La Mona 2014
  18. Pa de Pessic de Iogurt i Poma
  19. Pa de Pessic (de Vic)
  20. Panellets
  21. Pastéis de Belém (Lisboa)
  22. Pastís de Formatge amb Panses
  23. Pastís de Full amb Fruites i Crema
  24. Pastís de Llimona
  25. Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge
  26. Pastís de Pastanaga (en Microones)
  27. Pastís de Tiramisú (Itàlia)
  28. Pastís de Tres Llets (Amèrica Llatina)
  29. Pastís de Vellut Vermell (Red Velvet Cake)
  30. Pastís de 3 Xocolates
  31. Pastís Impossible (Xocoflam)
  32. Púding d'Ensaïmada
  33. Púding de Taronja i Panses
  34. Red Velvet Cake
  35. Rosquilles de Taronja
  36. Tarta de Santiago (Galícia)
  37. Tatin de Poma (França)
  38. Tiramisú (Itàlia)
PRIMERS PLATS
  1. Albergínies amb Tomàquet i Formatge
  2. Alvocats amb Gambes
  3. Amanida Alemanya (Kartoffelsalat)
  4. Amanida Russa (ensaladilla) 
  5. Arròs amb Xoriço a la Cassola
  6. Braç d'Estiu amb Patata
  7. Bròquil Gratinat amb Pernil
  8. Calçots en Tempura
  9. Cassola d'Arròs amb Verdures
  10. Coca de Verdures
  11. Còctel de Llagostins
  12. Crema de Carabassa
  13. Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
  14. Estofat de Vedella a la Riojana
  15. Faves a la Catalana
  16. Fideus a la Cassola (amb cap de costella)
  17. Gaspatxo Andalús
  18. Hummus (Grècia)
  19. Llenties amb Verduretes 
  20. Macarrons Gratinats 
  21. Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
  22. Ous Escalfats (a baixa temperatura)
  23. Pasta amb Gambes i Verdures
  24. Pastís de Patata i Carn
  25. Pastís de xocolata i ametlla (sense gluten)
  26. Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
  27. Patates Farcides
  28. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  29. Pop a la Gallega
  30. Quiche d'Albergínia i Beicon
  31. Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
  32. Risotto amb Camagrocs
  33. Salmorejo Cordovès
  34. Sopa Cremosa de Ceba
  35. Sopa de Peix
  36. Sopes Escaldades (amb brou de verdures)
  37. Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
  38. Tamales (Mèxic)
  39. Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
  40. Tomàquets Farcits d'Adobats
  41. Truita d'Escarola
  42. Truita de Patata i Ceba
  43. Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
REFRESCOS I BEGUDES
  1. Llimonada (% natural)
SALSES I ACOMPANYAMENTS
  1. Allioli (fet a mà)
  2. Allioli (fet amb minipimer)
  3. Anelles de Ceba en Tempura
  4. Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
  5. Beixamel
  6. Bolets deshidratats
  7. Cebetes Franceses Caramel·litzades 
  8. Compota de Poma
  9. Guacamole (Mèxic)
  10. Hummus (Grècia)
  11. Lactonesa (Maionesa sense Ou)
  12. Maionesa Casolana
  13. Maionesa sense Ou (Lactonesa)
  14. Melmelada de Tomàquet
  15. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  16. Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
  17. Pa casolà (recepta bàsica)
  18. Pa amb Tomàquet
  19. Pastís de Patata i Carn
  20. Patates Hasselback
  21. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  22. Salsa de Calçots / Salvitxada
  23. Salsa Rosa (o Salsa Còctel)
  24. Salsa de Tomàquet
  25. Salsa de Tres Formatges
  26. Salsa Mexicana amb "Jitomate"
  27. Salsa Tximixurri (Argentina)
  28. Tahín o Tahini (Pasta de Sèsam)
SEGONS PLATS
  1. Albergínies Farcides de Carn
  2. Bacallà amb Romesco
  3. Calamars Farcits
  4. Croquetes de Pollastre
  5. Cua de Bou amb Bolets 
  6. Cues de Rap amb Gambetes
  7. Escabetx 
  8. Espatlles de xai al forn
  9. Filet de Llom amb Crema de Formatge 
  10. Fricandó
  11. Lasanya de Carn i Verdures
  12. Lluç amb Cloïsses 
  13. Lluç amb Salmó Fumat
  14. Mandonguilles amb Salsa 
  15. Mandonguilles amb Iogurt
  16. Musclos amb Samfaina (2 versions)
  17. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  18. Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
  19. Ossobuco a la Milanesa
  20. Ous Escalfats (a baixa temperatura)
  21. Ous Farcits amb Tonyina 
  22. Pollastre al Curri amb Xampinyons
  23. Popets Saltejats
  24. Truita d'Escarola
  25. Truita de Patata i Ceba
  26. Truites (de riu) a la Navarra
  27. Vitello Tonnato (Piamonte)







              Què es cou a la cuina? / Categories

Cap comentari:

Publica un comentari