- Arròs amb Llet
- Arròs amb Xoriço a la Cassola
- Cap i Tripa amb Cigrons
- Cassola d'Arròs amb Verdures
- Cigrons amb bacallà
- Cigrons amb Gambes
- Cigrons Especiats i Torrats (Snack)
- Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
- Faves a la Catalana
- Hummus (Grècia)
- Llenties amb Verduretes
- Mongetes amb Salmó Fresc
- Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
- Paella (...la meva)
- Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
- Risotto amb Camagrocs
- Rotllets de Surimi
- Albergínies Farcides de Carn
- Cap i Tripa amb Cigrons
- Croquetes de Pollastre
- Cua de Bou amb Bolets
- Espatlles de xai al forn
- Estofat de Vedella a la Riojana
- Filet de Llom amb Crema de Formatge
- Fricandó
- Lasanya de Carn i Verdures
- Mandonguilles amb Salsa
- Mandonguilles amb Iogurt
- Pollastre al Curri amb Xampinyons
- Tamales (Mèxic)
- Vitello Tonnato (Piamonte)
- Albergínies Farcides de Carn
- Bròquil Gratinat amb Pernil
- Calamars Farcits
- Cigrons amb bacallà
- Crema de Carabassa
- Coulant de Xocolata
- Croissanets de Xocolata
- Croissants de Sobrassada
- Croquetes de Pollastre
- Cua de Bou amb Bolets
- Espatlles de xai al forn
- Fricandó
- Lasanya de Carn i Verdures
- Mandonguilles amb Salsa
- Mandonguilles amb Iogurt
- Medallons de Formatge de Cabra
- Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
- Ossobuco a la Milanesa
- Pa casolà (recepta bàsica)
- Pa de Pessic de Iogurt i Poma
- Pastís de 3 Xocolates
- Pop a la Gallega
- Salsa de Calçots / Salvitxada
- Salsa de Tomàquet
- Seitons en Vinagre (boquerones)
- Sopa de Peix
- Tigres (musclos farcits)
- Allioli (fet a mà)
- Arròs amb Llet
- Bacallà amb Romesco
- Bunyols de Quaresma
- Calamars Farcits
- Calçots en Tempura
- Cap i Tripa amb Cigrons
- Cassola d'Arròs amb Verdures
- Cigrons amb bacallà
- Coca de Llardons
- Crema Catalana
- Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
- Faves a la Catalana
- Fideuà
- Fricandó
- Pa amb Tomàquet
- Pa de Pessic (de Vic)
- Panellets
- Salsa de Calçots / Salvitxada
- Cassola d'Arròs amb Verdures
- Crema de Carabassa
- Croquetes de Pollastre
- Hummus (Grècia)
- Pa amb Tomàquet
- Pastís de Patata i Carn
- Púding d'Ensaïmada
- Púding de Taronja i Panses
- Sopa Cremosa de Ceba
- Sopa de Peix
- Sopes Escaldades (amb brou de verdures)
- Truita d'escarola
CUINA D'ARREU DEL MÓN
- Amanida Alemanya (Kartoffelsalat)
- Cheesecake (Nord Amèrica)
- Guacamole (Mèxic)
- Hummus (Grècia)
- Lasanya de Carn i Verdures
- Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
- Ossobuco a la Milanesa (Itàlia)
- Pastéis de Belém (Lisboa)
- Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge (Regne Unit i Nord Amèrica)
- Pastís de Tiramisú (Itàlia)
- Pastís de Tres Llets (Amèrica Llatina)
- Pastís de Vellut Vermell (Red Velvet Cake)
- Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
- Red Velvet Cake
- Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
- Salsa Mexicana amb "Jitomate"
- Salsa Tximixurri (Argentina)
- Tahín o Tahini (Pasta de Sèsam) Orient Mitjà
- Tamales (Mèxic)
- Tarta de Santiago (Galícia)
- Tatin de Poma (França)
- Tiramisú (Itàlia)
- Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
- Vitello Tonnato (Piamonte)
CUINA SUPER RÀPIDA
HORTALISSES i TUBERCLES
OUS
POSTRES
SALSES I ACOMPANYAMENTS
- Albergínies amb Tomàquet i Formatge
- Allioli (fet amb minipimer)
- Alvocats amb Gambes
- Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
- Broquetes de Fruita amb Xocolata
- Cassoletes de Pinya i Surimi
- Cigrons amb Gambes
- Coca de Verdures
- Còctel de Llagostins
- Còctel Valencià
- Cors de Palmera amb Salmó Fumat
- Crema de Carabassa
- Croissanets de Xocolata
- Croissants de Sobrassada
- Culleres de Salmó Fumat
- Dàtils amb Bacó
- Gambes al "Ajillo"
- Gaspatxo Andalús
- Gelatina de Iogurt (de Maduixa)
- Lioneses amb Cobertura de Xocolata
- Maionesa Casolana
- Maionesa sense Ou (Lactonesa)
- Magrana amb Vi Moscatell
- Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
- Mongetes amb Salmó Fresc
- Musclos amb Samfaina (2 versions)
- Musclos amb Vinagreta i Crudités
- Pa amb Tomàquet
- Pasta amb Gambes i Verdures
- Pastís de Pastanaga (en Microones)
- Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
- Pinxos d'Ous i Llagostins
- Piruletes de Formatge i Pernil
- Pollastre al Curri amb Xampinyons
- Popets Saltejats
- Púding de Taronja i Panses
- Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
- Salsa Rosa (o Salsa Còctel)
- Salsa de Tres Formatges
- Salsa Tximixurri (Argentina)
- Sopa Cremosa de Ceba
- Sopes Escaldades (amb brou de verdures)
- Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
- Tomàquets Farcits d'Adobats
- Truita d'escarola
- Albergínies amb Tomàquet i Formatge
- Alvocats amb Gambes
- Anelles de Ceba en Tempura
- Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
- Cassoletes de Pinya i Surimi
- Cigrons Especiats i Torrats (Snack)
- Coca de Verdures
- Còctel de Llagostins
- Cors de Palmera amb Salmó Fumat
- Croquetes de Pollastre
- Croissanets de Xocolata
- Croissants de Sobrassada
- Culleres de Salmó Fumat
- Dàtils amb Bacó
- Espirals de Full, Pernil i Formatge
- Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
- Gambes al "Ajillo"
- Gaspatxo Andalús
- Guacamole (Mèxic)
- Hummus (Grècia)
- Medallons de Formatge de Cabra
- Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
- Musclos amb Samfaina (2 versions)
- Musclos amb Vinagreta i Crudités
- Ous de Guatlla amb Sobrassada
- Pa amb Tomàquet
- Pastes Salades d'Aperitiu
- Pastís de Patata i Carn
- Patates Farcides
- Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
- Pinxos d'Ous i Llagostins
- Piruletes de Formatge i Pernil
- Pop a la Gallega
- Popets Saltejats
- Quiche d'Albergínia i Beicon
- Rotllets de Surimi
- Seitons en Vinagre (boquerones)
- Tamales (Mèxic)
- Tigres (musclos farcits)
- Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
- Tomàquets Farcits d'Adobats
- Truita d'Escarola
- Truita de Patata i Ceba
- Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
- Vitello Tonnato (Itàlia)
- Albergínies Farcides de Carn
- Albergínies amb Tomàquet i Formatge
- Alvocats amb Gambes
- Amanida Alemanya (Kartoffelsalat)
- Amanida Russa (ensaladilla)
- Anelles de Ceba en Tempura
- Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
- Braç d'Estiu amb Patata
- Bròquil Gratinat amb Pernil
- Calçots en Tempura
- Cassola d'Arròs amb Verdures
- Cebetes Franceses Caramel·litzades
- Coca de Verdures
- Crema de Carabassa
- Estofat de Vedella a la Riojana
- Faves a la Catalana
- Gaspatxo Andalús
- Guacamole (Mèxic)
- Melmelada de Tomàquet
- Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
- Musclos amb Vinagreta i Crudités
- Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
- Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge
- Pastís de Pastanaga (en Microones)
- Pastís de Patata i Carn
- Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
- Patates Farcides
- Patates Hasselback
- Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
- Quiche d'Albergínia i Beicon
- Salmorejo Cordovès
- Salsa de Calçots (Salvitxada)
- Salsa de Tomàquet
- Salsa Mexicana amb "Jitomate"
- Sopa Cremosa de Ceba
- Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
- Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
- Tomàquets Farcits d'Adobats
- Truita d'Escarola
- Truita de Patata i Ceba
- Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
- Cigrons amb Bacallà
- Cigrons amb Gambes
- Crema de Carabassa
- Estofat de Vedella a la Riojana
- Hummus (Grècia)
- Mongetes amb Salmó Fresc
- Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
- Pastís de Pastanaga (en Microones)
- Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
- Patates Farcides
- Púding d'Ensaïmada
- Púding de Taronja i Panses
- Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
- Sopa Cremosa de Ceba
- Vitello Tonnato (Piamonte)
- Bunyols de Quaresma
- Ous de Guatlla amb Sobrassada
- Ous Escalfats (a baixa temperatura)
- Ous Farcits amb Tonyina
- Pinxos d'Ous i Llagostins
- Truita d'Escarola
- Truita de Patata i Ceba
- Fideuà
- Fideus a la Cassola (amb cap de costella)
- Lasanya de Carn i Verdures
- Macarrons Gratinats
- Pasta amb Gambes i Verdures
- Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
- Alvocats amb Gambes
- Bacallà amb Romesco
- Calamars Farcits
- Cigrons amb Bacallà
- Cigrons amb Gambes
- Còctel de Llagostins
- Cues de Rap amb Gambetes
- Culleres de Salmó Fumat
- Esqueixada de Bacallà
- Escabetx
- Fideuà
- Gambes al "Ajillo"
- Lluç amb Cloïsses
- Lluç amb Salmó Fumat
- Mongetes amb Salmó Fresc
- Musclos amb Samfaina (2 versions)
- Musclos amb Vinagreta i Crudités
- Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
- Paella (...la meva)
- Pinxos d'Ous i Llagostins
- Pop a la Gallega
- Popets Saltejats
- Seitons en Vinagre (boquerones)
- Sopa de Peix
- Tigres (musclos farcits)
- Truites (de riu) a la Navarra
- Albergínies Farcides de Carn
- Arròs amb Xoriço a la Cassola
- Cap i Tripa amb Cigrons
- Cassola d'Arròs amb Verdures
- Cigrons amb Bacallà
- Cigrons amb Gambes
- Estofat de Vedella a la Riojana
- Fideuà
- Fideus a la Cassola (amb cap de costella)
- Lasanya de Carn i Verdures
- Llenties amb Verduretes
- Macarrons Gratinats
- Mongetes amb Salmó Fresc
- Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
- Ous Escalfats (a baixa temperatura)
- Paella (...la meva)
- Pastís de Patata i Carn
- Pollastre al Curri amb Xampinyons
- Quiche d'Albergínia i Beicon
- Tagliatelle Carbonara (Itàlia)
- Arròs amb Llet
- Broquetes de Fruita amb Xocolata
- Bunyols de Quaresma
- Cheesecake (Nord Amèrica)
- Coca de Llardons
- Còctel Valencià
- Codonyat Artesà
- Copa de Cafè i Xocolata
- Coulant de Xocolata
- Crema Catalana
- Crema Pastissera
- Galetes de Coco i Xocolata
- Gelatina de Iogurt (de Maduixa)
- Lioneses amb Cobertura de Xocolata
- Magrana amb Vi Moscatell
- Melmelada de Tomàquet
- La Mona 2014
- Pa de Pessic de Iogurt i Poma
- Pa de Pessic (de Vic)
- Panellets
- Pastéis de Belém (Lisboa)
- Pastís de Formatge amb Panses
- Pastís de Full amb Fruites i Crema
- Pastís de Llimona
- Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge
- Pastís de Pastanaga (en Microones)
- Pastís de Tiramisú (Itàlia)
- Pastís de Tres Llets (Amèrica Llatina)
- Pastís de Vellut Vermell (Red Velvet Cake)
- Pastís de 3 Xocolates
- Pastís Impossible (Xocoflam)
- Púding d'Ensaïmada
- Púding de Taronja i Panses
- Red Velvet Cake
- Rosquilles de Taronja
- Tarta de Santiago (Galícia)
- Tatin de Poma (França)
- Tiramisú (Itàlia)
- Albergínies amb Tomàquet i Formatge
- Alvocats amb Gambes
- Amanida Alemanya (Kartoffelsalat)
- Amanida Russa (ensaladilla)
- Arròs amb Xoriço a la Cassola
- Braç d'Estiu amb Patata
- Bròquil Gratinat amb Pernil
- Calçots en Tempura
- Cassola d'Arròs amb Verdures
- Coca de Verdures
- Còctel de Llagostins
- Crema de Carabassa
- Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
- Estofat de Vedella a la Riojana
- Faves a la Catalana
- Fideus a la Cassola (amb cap de costella)
- Gaspatxo Andalús
- Hummus (Grècia)
- Llenties amb Verduretes
- Macarrons Gratinats
- Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
- Ous Escalfats (a baixa temperatura)
- Pasta amb Gambes i Verdures
- Pastís de Patata i Carn
- Pastís de xocolata i ametlla (sense gluten)
- Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
- Patates Farcides
- Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
- Pop a la Gallega
- Quiche d'Albergínia i Beicon
- Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
- Risotto amb Camagrocs
- Salmorejo Cordovès
- Sopa Cremosa de Ceba
- Sopa de Peix
- Sopes Escaldades (amb brou de verdures)
- Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
- Tamales (Mèxic)
- Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
- Tomàquets Farcits d'Adobats
- Truita d'Escarola
- Truita de Patata i Ceba
- Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
SALSES I ACOMPANYAMENTS
- Allioli (fet a mà)
- Allioli (fet amb minipimer)
- Anelles de Ceba en Tempura
- Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
- Beixamel
- Bolets deshidratats
- Cebetes Franceses Caramel·litzades
- Compota de Poma
- Guacamole (Mèxic)
- Hummus (Grècia)
- Lactonesa (Maionesa sense Ou)
- Maionesa Casolana
- Maionesa sense Ou (Lactonesa)
- Melmelada de Tomàquet
- Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
- Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
- Pa casolà (recepta bàsica)
- Pa amb Tomàquet
- Pastís de Patata i Carn
- Patates Hasselback
- Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
- Salsa de Calçots / Salvitxada
- Salsa Rosa (o Salsa Còctel)
- Salsa de Tomàquet
- Salsa de Tres Formatges
- Salsa Mexicana amb "Jitomate"
- Salsa Tximixurri (Argentina)
- Tahín o Tahini (Pasta de Sèsam)
- Albergínies Farcides de Carn
- Bacallà amb Romesco
- Calamars Farcits
- Croquetes de Pollastre
- Cua de Bou amb Bolets
- Cues de Rap amb Gambetes
- Escabetx
- Espatlles de xai al forn
- Filet de Llom amb Crema de Formatge
- Fricandó
- Lasanya de Carn i Verdures
- Lluç amb Cloïsses
- Lluç amb Salmó Fumat
- Mandonguilles amb Salsa
- Mandonguilles amb Iogurt
- Musclos amb Samfaina (2 versions)
- Musclos amb Vinagreta i Crudités
- Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
- Ossobuco a la Milanesa
- Ous Escalfats (a baixa temperatura)
- Ous Farcits amb Tonyina
- Pollastre al Curri amb Xampinyons
- Popets Saltejats
- Truita d'Escarola
- Truita de Patata i Ceba
- Truites (de riu) a la Navarra
- Vitello Tonnato (Piamonte)
Què es cou a la cuina? / Categories
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada