amanida alemanya |
Ingredients per a 4 persones:
- 6 patates mitjanes
- 5 cullerades de maionesa:
- 1 ou a temperatura ambient
- 1 raig de suc de llimona
- 1 got d'oli d'oliva suau
- Sal
- 1 culleradeta de mostassa de Dijon
- 1 ceba tendra
- 3 ous durs
- 10 cogombrets en vinagre
- 1 cullerada de tàperes
- 3 salsitxes de Frankfurt
- 1 llauna ovalada de tonyina en oli d'oliva
- olives negres
Preparació:
- Coure els ous durant 10 minuts i posar-los en aigua freda amb gel per aturar la cocció. Deixar-los refredar i pelar-los.
- Pelar les patates i tallar-les a cubs de 2 centímetres. Esbandir-les i coure-les en aigua salada. Un cop cuites, escórrer-les i deixar-les refredar.
- Tallar la ceba i els cogombres a quadrets petits. Tallat els ous a bocins.
- Preparar una maionesa casolana (o maionesa de pot) i afegir la mostassa. Barrejar suaument fins que s'integri.
- Passar les salsitxes per la paella amb una mica d'oli o de mantega. No s'han de coure gaire, només han d'agafar una mica de color. Deixar que perdin temperatura.
- Tallar les salsitxes a bocins.
- Escórrer la tonyina i esmicolar-la.
- Posar tots els ingredients dins d'un bol (la patata, la ceba, les tàpares, els cogombres, els ous, la tonyina, les salsitxes i la salsa), afegir també les olives negres. Barrejar-ho suaument amb una espàtula i deixar reposar al frigorífic. Servir fred.
Què es cou a la cuina? / Amanida alemanya (Kartoffelsalat)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada