Albergínies Farcides de Carn
Albergínies amb Tomàquet i Formatge
Allioli (fet a mà)
Allioli (fet amb minipimer)
Alvocats amb Gambes
Amanida Alemanya (Kartoffelsalat)
Amanida Russa (ensaladilla)
Anelles de Ceba en Tempura
Arròs amb Llet
Arròs amb Xoriço a la Cassola
B
Bacallà amb Romesco
Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
Beixamel
Bolets deshidratats
Braç d'Estiu amb Patata
Broquetes de Fruita amb Xocolata
Bròquil Gratinat amb Pernil
Bunyols de Quaresma
Bacallà amb Romesco
Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
Beixamel
Bolets deshidratats
Braç d'Estiu amb Patata
Broquetes de Fruita amb Xocolata
Bròquil Gratinat amb Pernil
Bunyols de Quaresma
C
Calamars Farcits
Calçots en Tempura
Cap i Tripa amb Cigrons
Cassola d'Arròs amb Verdures
Cassoletes de Pinya i Surimi
Cebetes Franceses Caramel·litzades
Cheesecake (Nord Amèrica)
Cigrons amb bacallà
Cigrons amb Gambes
Cigrons Especiats i Torrats (Snack)
Coca de Llardons
Coca de Verdures
Còctel de Llagostins
Còctel Valencià
Codonyat Artesà
Compota de Poma
Copa de Cafè i Xocolata
Cors de Palmera amb Salmó Fumat
Coulant de Xocolata
Crema Catalana
Crema de Carabassa
Crema de Pebrots o Mhammara (Síria)
Crema Pastissera
Croissanets de Xocolata
Croissants de Sobrassada
Croquetes de Pollastre
Cua de Bou amb Bolets
Cues de Rap amb Gambetes
Culleres de Salmó Fumat
D
Dàtils amb Bacó
Copa de Cafè i Xocolata
Cors de Palmera amb Salmó Fumat
Coulant de Xocolata
Crema Catalana
Crema de Carabassa
Crema de Pebrots o Mhammara (Síria)
Crema Pastissera
Croissanets de Xocolata
Croissants de Sobrassada
Croquetes de Pollastre
Cua de Bou amb Bolets
Cues de Rap amb Gambetes
Culleres de Salmó Fumat
D
Dàtils amb Bacó
E
Escabetx
Espatlles de xai al forn
Espirals de Full, Pernil i Formatge
Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
Estofat de Vedella a la Riojana
F
Faves a la Catalana
Fideuà
Fideus a la Cassola (amb cap de costella)
Filet de Llom amb Crema de Formatge
Fricandó
Faves a la Catalana
Fideuà
Fideus a la Cassola (amb cap de costella)
Filet de Llom amb Crema de Formatge
Fricandó
Guacamole (Mèxic)
H
Hummus (Grècia)
L
Lactonesa (Maionesa sense Ou)
Lasanya de Carn i Verdures
Lioneses amb Cobertura de Xocolata
Llenties amb Verduretes
Llimonada (% natural)
Lluç amb Cloïsses
Lluç amb Salmó Fumat
H
Hummus (Grècia)
L
Lactonesa (Maionesa sense Ou)
Lasanya de Carn i Verdures
Lioneses amb Cobertura de Xocolata
Llenties amb Verduretes
Llimonada (% natural)
Lluç amb Cloïsses
Lluç amb Salmó Fumat
M
Macarrons Gratinats
Magrana amb Vi Moscatell
Maionesa Casolana
Maionesa sense Ou (Lactonesa)
Mandonguilles amb Salsa
Mandonguilles amb Iogurt
Medallons de Formatge de Cabra
Melmelada de Tomàquet
Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
Mona 2014 (la)
Mongetes amb Salmó Fresc
Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
O
Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
Ossobuco a la Milanesa
Ous de Guatlla amb Sobrassada
Ous Escalfats (a baixa temperatura)
Ous Farcits amb Tonyina
P
Pa casolà (recepta bàsica)
Pa amb Tomàquet
Pa de Pessic de Iogurt i Poma
Pa de Pessic (de Vic)
Paella (...la meva)
Panellets
Pasta amb Gambes i Verdures
Pastéis de Belém (Lisboa)
Pastís de Formatge amb Panses
Pastís de Full amb Fruites i Crema
Pastís Impossible (Xocoflam)
Pastís de Llimona
Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge
Pastís de Pastanaga (en Microones)
Pastís de Patata i Carn
Pastís de Tiramisú
Pastís de Tres Llets (Amèrica Llatina)
Pastís de Vellut Vermell (Red Velvet Cake)
Pastís de 3 Xocolates
Pastís de xocolata i ametlla (sense gluten)
Pastís Red Velvet Cake
Pastes Salades d'Aperitiu
Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
Patates Farcides
Patates Hasselback
Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
Pinxos d'Ous i Llagostins
Piruletes de Formatge i Pernil
Pollastre al Curri amb Xampinyons
Pop a la Gallega
Popets Saltejats
Púding d'Ensaïmada
Púding de Taronja i Panses
R
Red Velvet Cake (Pastís de Vellut Vermell)
Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
Risotto amb Camagrocs
Romescu
Rosquilles de Taronja
Rotllets de Surimi
S
Salmó Fumat (Culleres d'Aperitiu)
Salmorejo Cordovès
Salsa de Calçots / Salvitxada
Salsa de Tomàquet
Salsa de Tres Formatges
Salsa Mexicana amb "Jitomate"
Salsa Rosa (o Salsa Còctel)
Salsa Tximixurri (Argentina)
Seitons en Vinagre (boquerones)
Sopa Cremosa de Ceba
Sopa de Peix
T
Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
Tahín o Tahini (Pasta de Sèsam)
Tamales (Mèxic)
Tarta de Santiago (Galícia)
Tatin de Poma (França)
Tigres (musclos farcits)
Tiramisú (Itàlia)
Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
Tomàquets Farcits d'Adobats
Truita d'Escarola
Truita de Patata i Ceba
Truites (de riu) a la Navarra
Tahín o Tahini (Pasta de Sèsam)
Tamales (Mèxic)
Tarta de Santiago (Galícia)
Tatin de Poma (França)
Tigres (musclos farcits)
Tiramisú (Itàlia)
Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
Tomàquets Farcits d'Adobats
Truita d'Escarola
Truita de Patata i Ceba
Truites (de riu) a la Navarra
V
Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
Vitello Tonnato (Piamonte)
Què es cou a la cuina? / ÍNDEX de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada