Índex

A
Albergínies Farcides de Carn
Albergínies amb Tomàquet i Formatge
Allioli (fet a mà)
Allioli (fet amb minipimer)
Alvocats amb Gambes
Amanida Russa (ensaladilla)
Anelles de Ceba en Tempura
Arròs amb Llet
Arròs amb Xoriço a la Cassola



P
Pa casolà (recepta bàsica)
Pa amb Tomàquet
Pa de Pessic de Iogurt i Poma
Pa de Pessic (de Vic)
Paella (...la meva)
Panellets
Pasta amb Gambes i Verdures
Pastéis de Belém (Lisboa)
Pastís de Formatge amb Panses
Pastís de Full amb Fruites i Crema
Pastís Impossible (Xocoflam)
Pastís de Llimona
Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge
Pastís de Pastanaga (en Microones)
Pastís de Patata i Carn
Pastís de Tiramisú
Pastís de Tres Llets (Amèrica Llatina)
Pastís de Vellut Vermell (Red Velvet Cake)
Pastís de 3 Xocolates
Pastís de xocolata i ametlla (sense gluten)
Pastís Red Velvet Cake
Pastes Salades d'Aperitiu
Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
Patates Farcides
Patates Hasselback
Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
Pinxos d'Ous i Llagostins
Piruletes de Formatge i Pernil
Pollastre al Curri amb Xampinyons
Pop a la Gallega
Popets Saltejats
Púding d'Ensaïmada
Púding de Taronja i Panses

T

V
Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
Vitello Tonnato (Piamonte)








               Què es cou a la cuina? / ÍNDEX de receptes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada