diumenge, 18 de novembre de 2012

Espirals de Full, Pernil i Formatge

espirals de full, formatge i pernil
Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full congelada (La Sirena, Mercadona, La Cocinera...).
  • 2 talls de pernil en dolç
  • 2 talls de formatge cremós (tranxetes, havarti...).
  • 1 mica d'orenga
  • 1 ou
Preparar una safata de forn cobrint el fons amb un full de paper de forn o de silicona.
Preescalfar el forn a 200º.
Descongelar la pasta de full. Posar-la entre dos fulls de paper film de cuina. Estendre-la i pressionar amb un corró fins que tingui la mida adequada. Treure el film de sobre. Cobrir la làmina amb el pernil dolç i el formatge. Amb l'ajuda del paper film, formar un rotllo compacte.
Tallar en porcions de 1 cm. Posar-les a la safata. Pintar amb ou batut i escampar una mica d'orenga pel damunt.
Enfornar, situant la safata a mitja alçada. Vigilar la cocció que pot ser molt ràpida, depenent del forn.

  • Es ideal com aperitiu.




Què es cou a la cuina? Espirals de Full, Pernil i Formatge


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada