divendres, 23 de maig de 2014

Salsa de Tres Formatges

Si sou un amants dels formatges, aquesta és una salsa magnífica per acompanyar la pasta. Us permet inventar, tastar i quedar-vos amb les combinacions que més us agradin.
Aquesta està feta amb 3 formatges, emmental, cheedar i rul·lo de cabra, però estic segura de que cada un/una de vosaltres, creareu la vostra pròpia.
Bon profit!

salsa de 3 formatges
Ingredients:
  • 200 ml de crema de llet per cuinar
  • 200 grams de formatge emmental
  • 200 grams de formatge cheedar
  • 50 grams de formatge de cabra (rul·lo)
  • un polsim de nou moscada
  • pebre negre mòlt
  • sal

Preparació:
  1. Poseu dins d'un cassó la crema de llet i escalfeu-la.
  2. Ratlleu els formatges cheedar i emmental i talleu a bocins el formatge de cabra.
  3. Aboqueu els formatges dins de la crema de llet i aneu removent fins que els formatges es desfacin i s'integrin a la crema de llet.
  4. Hi poseu pebre, una mica de nou moscada i si cal rectifiqueu de sal.
  5. Si noteu que queda massa espesa hi podeu afegir un rajolí de llet.
  6. Aquesta salsa s'ha de servir calenta.

  • Segons els formatges que hi poseu caldrà que ajusteu la quantitat de líquid (crema de llet o llet). Pot ser que hagueu d'afegir-ne o tot el contrari. Proveu!




Què es cou a la cuina? / Salsa de 3 Formatges


Cap comentari:

Publica un comentari