diumenge, 13 d’octubre de 2013

Cheesecake

Tot un clàssic de la cuina americana. Un pastís deliciós per gaudir-ne en qualsevol moment del dia. El toc de la melmelada us el deixo al vostre gust. I si us atreviu a fer-vos vosaltres la melmelada, millor que millor. Les postres, si són casolanes, són molt més sanes!

cheesecake
Ingredients:
  • 250 g de formatge tipus Philadelphia
  • 200 dl de llet condensada
  • 200 dl de llet evaporada
  • 45 g de mantega
  • 2 ous
  • 1 flascó de melmelada de maduixa o de gerds
  • 2 paquets de galetes Maria o Digestive
  • 125 g de margarina

Preparació:
Tritura les galetes amb l'ajuda d'una picadora. Barreja-les amb la margarina fins que formis una massa amb la que folraràs tant la base com les parets d'un motllo de 25cm de diàmetre.
Escalfa el forn a 180º.
Dins d'un bol posa-hi la llet condensada i l'evaporada, el formatge, la mantega i els ous. Bat el conjunt amb el Minipimer.
Aboca la mescla dins del motllo i cou al forn, a mitja alçada, durant mitja hora aproximadament. Comprova la cocció punxant el centre amb un ganivet. Si surt net el cheesecake està llest. En cas contrari, deixa'l que cogui uns 10 minuts més.
Deixa'l refredar i posa-hi pel damunt, la melmelada de maduixa, escampant-la bé.
No desemmotllis el pastis fins que no estigui completament fred.

  • Pots cobrir-lo amb la melmelada que més t'agradi: de maduixa, gerds. taronja, nabius, préssec, albercoc...

  • El temps de cocció indicat és orientatiu, doncs depèn de cada forn.

  • La mida del motllo és aproximada, però això sí, procura que sigui un motlle fàcil de desemmotllar. Et serà molt més còmode.



Què es cou a la cuina? / Cheesecake


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada