dimecres, 7 de novembre de 2012

Piruletes de Formatge i Pernil

piruletes de formatge i pernil


















Ingredients:
  • 200 g de formatge ratllat de 3 classes (cheddar, emmental i mozzarella)
  • 1 paquet de tacs de pernil serrà
  • Paper de forn
  • Broquetes petites (pinxos)

És tracta d'un aperitiu super fàcil de preparar i molt vistós.
Enceneu el grill (insisteixo, només el grill).
Poseu un full de paper de forn dins de la safata.
Feu muntanyes de formatge ratllat, deixant separació entre elles.
Repartiu per sobre de cada pila, bocins de pernil, tallat menut.
Poseu una broqueta a cada pila.
Introduïu al forn, bastant amunt.
Vigileu! que es fonen de seguida!
Quan tots els ingredients s'hagin integrat i tinguin l'aspecte d'una piruleta, ja els podeu treure i deixar refredar.

  • Les haureu de coure en varies tandes perquè els palets no es toquin amb les piruletes.
  • Les que veieu a la foto s'han fet amb una bossa de 3 formatges
  • Podeu escollir un altre tipus de formatge
  • També hi podeu posar beicon el lloc de pernil, o olives tallades menudes, o pipes, o orenga, o sèsam o llavors de rosella, o uns mini crostonets de pa torrat, dels que es fan servir per sopes i gaspatxos...
Com sempre i per fer la cuina més divertida... A INVENTAR TOQUEN!!!






               Què es cou a la cuina? / Piruletes de Formatge i Pernil

3 comentaris:

  1. Angels, m'encanta el teu bloc!!! ara m'hi faré fan!!!!

    T'estimu preciosa

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Estic contenta de que una fanàtica de la cuina com tu, em segueixi.
      I que sàpigues que has inaugurat els comentaris d'aquest bloc.
      Hugs!!!

      Suprimeix