dimecres, 7 de novembre de 2012

Copa de Cafè i Xocolata

I quin millor final per un àpat, que servir unes postres com aquestes, fàcils de preparar i de sabor intens, que combina harmoniosament el cafè i la xocolata. 

copa de cafè i xocolata 


Per a 4 persones
  • 2 rovells d’ou
  • 2 cullerades rasses de Maizena
  • 250 ml de cafè
  • 300  ml de llet sencera
  • 75 g de xocolata fondant
  • 200 g de sucre
  • Per a decorar: nata muntada i cacau en pols


Preparar el cafè.
Dins d'un bol, desfer els rovells amb la Maizena i una mica de llet amb l’ajuda d'unes barnilles.
Escalfar la llet amb el cafè, la xocolata trossejada i el sucre.

Quan comenci a bullir afegir la mescla dels ous amb la farina que tenim preparada. Remoure amb les barnilles fins que comenci a bullir de nou.
Repartir en copes i deixar refredar. Posar a la nevera i en el moment de servir, decorar amb nata muntada i un polsim de cacau.






               Què es cou a la cuina? Copa de Cafè i Xocolata

Cap comentari:

Publica un comentari