gambes al "ajillo" |
- 250 g de gambes (cues pelades i congelades)
- 2 gran s d'all
- 2 bitxos (guindillas)
- 200 dl d'oli d'oliva
Pelar i tallar els alls a làmines.
Posar oli dins de la paella i abocar-hi els alls i els bitxos. Es pot fer servir una cassola de terrissa.
Donar unes voltes vigilant que no es cremin. Afegir les gambes i coure fins que canviïn de color i siguin al punt.
Servir immediatament.
- Si pot ser, utilitzar una cassola de terrissa del tamany adequat. Aquest tipus de material conserva més i millor l'escalfor.
- Les gambes han de ser de bon tamany i es poden trobar envasades en paquets de 500 g a la Sirena i a Mercadona.
- La gràcia d'aquestes gambes és que piquin. Si no us agrada el picant, traieu el bitxo o poseu-ne només un.
Què es cou a la cuina? / Gambes al "Ajillo"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada