patates amb julivert |
- 1.300 g de patates de bona qualitat
- Julivert fresc abundant
- 1 got d'aigua
- Un bon raig d'oli d'oliva
- Sal
- 2 ous
Pelar i rentar
les patates. Tallar-les a rodelles fines, si pot ser amb una mandolina.
Posar-les a l’olla a pressió, afegir-hi l’aigua, la sal, l’oli d'oliva i les
fulles del julivert, ben picat.
Remoure bé, tapar
l’olla i coure (10 m amb olla a pressió clàssica / 4 minuts en olla súper
ràpida, comptats quan aparegui la segona anella (la tercera anella en l'olla WMF).
Obrir la tapa i abocar
els ous batuts. Tapar de nou i sacsejar suaument, perquè l’ou es barregi amb les patates.
Deixar tapat un parell de minuts i ja es pot servir.
L’ou ha de quedar
bastant quallat i les patates han d'haver quedat amb una mica de suc.
- Recepta per a olla a pressió.
- Temps de cocció:
- Olla a pressió classica: 10 minuts comptats des del moment que comenci a girar la vàlvula.
- Olla a pressió súper ràpida: 4 minuts, comptats des del moment que apareix la segona anella (la tercera en l'olla WMF),
Què es cou a la cuina? / Patates amb Julivert
1 comentari: