crema pastissera |
- 1/2 litre de llet sencera
- 4 rovells d'ou
- 125 grams de sucre
- 50 grams de fècula de blat (maizena)
- pell de llimona (o 1 branca de canyella o de vainilla).
Preparació.
Posem a escalfar la llet amb l'aromatitzant, pell de llimona, branca de vainilla o de canyella, segons el gust que vulguem donar-li.
Separem els rovells i els posem dins d'un cassó junt amb el sucre i la fècula. Ho removem bé fins que s'integri. Quan arrenqui el bull, hi afegim la llet. mesclem bé amb unes varilles i ho posem al foc, removent contínuament fins que arrenqui el bull. Separem del foc i batem bé.
Mentre es refreda, de tant en tant haurem de tornar-la a batre per desfer els grumolls que es faran.
- Aquesta crema ens serveix per a farcir bunyols, lioneses, bandes de fruita, pastissos de poma, broixos xuixos i moltes més postres.
Què es cou a la cuina? / Crema Pastissera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada