dissabte, 27 d’abril de 2013

Pollastre al Curri amb Xampinyons

Ens queixem de que no disposem de massa temps per cuinar, però en canvi ens agrada menjar bé. Aquesta recepta es pot fer al moment i no caldrà reescalfar-la. Què més voleu? Aquí us deixo un plat complert i apetitós i que no costa gens de fer, ràpid i barat.

pollastre al curri amb xampinyons
Ingredients (4 racions):
  • 3 pits de pollastre desossats
  • 300 grams de xampinyons
  • 1 tasseta de llet evaporada Ideal (o nata per cuinar)
  • Curri en pols
  • All i julivert picats
  • Oli d'oliva suau, 2 cullerades
  • Sal i pebre negre mòlt
Preparació:
Netegem de pell i greix els pits de pollastre i els tallem a daus, salem i empebrem.
Netegem els xampinyons, els rentem i els tallem al nostre gust (a bocins o a làmines).
Dins d'una paella antiadherent, posem una mica d'oli i saltegem el pollastre a foc viu perquè la carn no quedi eixuta.
Quan estigui al punt retirem el pollastre.
Posem una mica d'li i afegim els xampinyons, salem i saltegem fins que siguin cuits.
En aquest punt posem l'all i julivert, saltegem i afegim el pollastre, el curri i la llet evaporada.
Donem unes voltes perquè s'integrin els ingredients i servim ben calent.

  • És un plat ideal per fer al moment, quan no tenim gaire temps per cuinar.
  • També és excel·lent sense posar-hi la llet evaporada. I llavors es pot menjar si s'està a dieta, sempre i quan només posem una espurna d'oli per saltejar.
  • Si preferiu podeu utilitzar carpons en lloc de pits de pollastre. Us quedarà molt melós.





Què es cou a la cuina? / Pollastre al Curri amb Xampinyons


Cap comentari:

Publica un comentari