pollastre al curri amb xampinyons |
- 3 pits de pollastre desossats
- 300 grams de xampinyons
- 1 tasseta de llet evaporada Ideal (o nata per cuinar)
- Curri en pols
- All i julivert picats
- Oli d'oliva suau, 2 cullerades
- Sal i pebre negre mòlt
Netegem de pell i greix els pits de pollastre i els tallem a daus, salem i empebrem.
Netegem els xampinyons, els rentem i els tallem al nostre gust (a bocins o a làmines).
Dins d'una paella antiadherent, posem una mica d'oli i saltegem el pollastre a foc viu perquè la carn no quedi eixuta.
Quan estigui al punt retirem el pollastre.
Posem una mica d'li i afegim els xampinyons, salem i saltegem fins que siguin cuits.
En aquest punt posem l'all i julivert, saltegem i afegim el pollastre, el curri i la llet evaporada.
Donem unes voltes perquè s'integrin els ingredients i servim ben calent.
- És un plat ideal per fer al moment, quan no tenim gaire temps per cuinar.
- També és excel·lent sense posar-hi la llet evaporada. I llavors es pot menjar si s'està a dieta, sempre i quan només posem una espurna d'oli per saltejar.
- Si preferiu podeu utilitzar carpons en lloc de pits de pollastre. Us quedarà molt melós.
Què es cou a la cuina? / Pollastre al Curri amb Xampinyons
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada