Avui, de postres... hem menjat fruita!
broquetes de fruita amb xocolata |
- 1 mango
- 2 plàtans
- 250 g de maduixots
- 2 kiwis
- 1/2 rajola de cobertura de xocolata
- 50 cc de llet sencera
- 8 broquetes de fusta
Preparació:
Renta els maduixots abans de treure'ls-hi el peduncle.
Insereix-los a les broquetes, combinant els colors.
Ves-los posant en una safata.
Desfés la xocolata al bany Maria**, trossejant-la (he utilitzat Nestlé postres) i afegeix la llet.
Remou amb una cullera i quan s'hagi desfet, omple una mànega pastissera de plàstic, talla la punta i fes un dibuix a sobre de les fruites.
Quantes coloraines i que bones que estan!
- ** Desfer (o coure) al bany Maria: és un procediment molt utilitzat a la cuina, que consisteix en submergir un recipient que contingui un element (en aquest cas la xocolata i la llet), dins d'un altre més gran amb aigua, que es porta o ja està en ebullició. Així s'aconsegueix una cocció més lenta però més uniforme.
- Utilitza les fruites que més t'agradin: poma, pera, pruna, pinya, préssec, albercoc, meló. síndria...
- Els maduixots sempre s'han de rentar sense treure el peduncle. Si es treu abans, la fruita queda aigualida i perd sabor.
Què es cou a la cuina? / Broquetes de Fruita amb Xocolata
Per quasevol consuta o aclariment, nu dubteu en condiltar.ho 606346466
ResponElimina