Sense posar-hi licor, aquestes postres les podran prendre fins i tot la canalla.
còctel valencià |
- Suc de taronja (800 dl) o una ampolla de Granini (fresc)
- 1 litre de gelat de vainilla
- Grand Marnier
- Pell de taronja ratllada (només la part taronja, la part blanca és amargant)
- Fulles de menta per decorar (opcional)
Us caldrà esprémer unes 8 taronges per aconseguir 800 dl de suc.
Afegir a la taronja una porció de gelat de vainilla i una copa de Grand Marnier o Cointreau i barrejar-ho suaument amb l'ajuda d'unes "varilles".
Quan tingui un aspecte uniforme, repartir en 4 copes de gelat o de còctel.
Posar dues boles de gelat de vainilla a cada copa i decorar-les amb una mica de pell de taronja ratllada i unes fulles de menta.
- Particularment m'agrada més amb Granini que amb suc de taronja natural. Proveu-ho de les dues maneres i trieu.
- Us recomano posar-hi Gran Marnier, però si no en teniu, el podeu substituir per Cointreau.
- Si finalment us decidiu per suc de taronja natural i no és època de taronges, com que seran àcides, hi haureu d'afegir sucre o edulcorant.
- Les mesures que es donen són orientatives. Proveu a posar-hi la quantitat de licor que preferiu. Més...? Menys...?
Què es cou a la cuina? / Còctel valencià
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada