sopa cremosa de ceba |
- 4 cebes de bon tamany
- 1,25 l d'aigua o de brou suau de pollastre
- 200 g de pa del dia abans (preferible de pagès o rústic)
- 10 ml d'oli d'oliva
- sal
- 2 ous
- crostons de pa fregit (guarnició)
Poseu dins de l'olla a pressió, l'aigua, el pa tallar a trossos, les cebes trossejades, l'oli i la sal. Si teniu temps, deixeu-ho reposar 20 minuts perquè el pa es remulli bé.
Tanqueu l'olla i poseu-la al foc. Quan pugi la vàlvula fins la segona anella (la tercera anella en l'olla WMF), es compten 5 minuts.
Deixar que l'olla perdi pressió i obrir.
Batre amb el minipímer, afegir els ous i tornar a batre fins aconseguir una crema ben fina.
Servir-la immediatament acompanyada d'uns crostons de pa fregit.
- Si ho voleu fer amb una olla convencional, el temps de cocció serà de 20 minuts.
- Una altra opció, serviu-la amb formatge ratllat. Ummm... boníssima!
- Una recepta que us permetrà aprofitar el pa sec.
Què es cou a la cuina? / Crema de ceba
M'encanta aquesta proposta per als dies de fred. Mmmm...
ResponElimina