medallons de formatge de cabra |
- 1 rutlo petit de formatge de cabra
- 1 ou
- 1 bossa de "kikos"
- pa ratllat
- pinxos de fusta petits (broquetes)
- oli d'oliva
Treure el rutlo de la nevera i tallar-lo en medallons d'un centímetre i mig de gruix
Triturar els "kikos" amb la picadora i barrejar-los amb farina de galeta (pa ratllat) a parts iguals.
Batre l'ou. Arrebossar el formatge passant-lo primer per l'ou i després per la barreja de "kikos" i pa ratllat. Inserir un pinxo a cada medalló perquè quedi com una piruleta.
CONGELAR. En el moment de fer-los es treuen del congelador i directament es fregeixen en fregidora o a la paella amb força oli calent.
Deixar escórrer sobre paper de cuina.
- Es serveixen immediatament. Al fregir-los sense descongelar, s'aconsegueix que quedin cruixents per fora i en mossegar es troba el formatge semifós per dins.
- Un aperitiu que es pot tenir preparat i fer-lo en cinc minuts.
Què es cou a la cuina? / Medallons de Formatge de Cabra
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada