dilluns, 3 de desembre del 2012

Medallons de Formatge de Cabra

Uns medallons senzillament deliciosos i sorprenents! Calents i cruixents són molt adequats pels aperitius, sopars informals o "pica-pica".

medallons de formatge de cabra
Ingredients:
  • 1 rutlo petit de formatge de cabra
  • 1 ou
  • 1 bossa de "kikos"
  • pa ratllat
  • pinxos de fusta petits (broquetes)
  • oli d'oliva
Preparació:
Treure el rutlo de la nevera i tallar-lo en medallons d'un centímetre i mig de gruix
Triturar els "kikos" amb la picadora i barrejar-los amb farina de galeta (pa ratllat) a parts iguals.
Batre l'ou. Arrebossar el formatge passant-lo primer per l'ou i després per la barreja de "kikos" i pa ratllat. Inserir un pinxo a cada medalló perquè quedi com una piruleta.
CONGELAR. En el moment de fer-los es treuen del congelador i directament es fregeixen en fregidora o a la paella amb força oli calent.
Deixar escórrer sobre paper de cuina.

  • Es serveixen immediatament. Al fregir-los sense descongelar, s'aconsegueix que quedin cruixents per fora i en mossegar es troba el formatge semifós per dins. 
  • Un aperitiu que es pot tenir preparat i fer-lo en cinc minuts.



Què es cou a la cuina? / Medallons de Formatge de Cabra


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada