pinxos d'ou i llagostins |
- 12 pinxos de fusta petits (broquetes)
- 6 ous durs
- 30 llagostins cuits
- 4 palets de surimi
- 6 llesques de pa de motlle
- 6 cullerades de maonesa lleugera
- Pebre negre
Preparació:
Bullir els ous, passar per aigua freda i quan siguin freds es pelen i es tallen per la meitat de manera que quedin dos barrets.
Buidar els rovells i reservar.
Picar ben menuts 6 llagostins i el palets de surimi. Aixafar els rovells d'ou amb una forquilla i afegir el picat de llagostins i surimi, un polsim de pebre i la maonesa lleugera. Amb aquesta pasta farcir els mitjos ous.
Amb l'ajut d'una copa tallar 12 cercles de pa de motllo (sense crosta). Posar a sobre de cada tros de pa un ou farcit. La punta de l'ou cap amunt.
Inserir 2 llagostins a cada pinxo de fusta i clavar-lo sobre el muntat d'ou i pa com si fos una "banderilla" (vegeu la foto).
I ja està llest un aperitiu fàcil i deliciós.
Què es cou a la cuina? / Pinxos d'Ous i Llagostins
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada