alvocats amb gambes |
Ingredients:
- 4 alvocats que estiguin al punt de maduresa
- 300 grams de cues de gambes o de llagostins cuits (congelat)
- 6 o 8 palets de surimi
- salsa rosa (cliqueu aquí per veure la recepta).
- suc de llimona
- mescla de brots verds i tomàquets cherry (com a guarnició).
Preparació:
- Descongelar les varetes de surimi i les gambes (o llagostins). Tallar-ho tot a bocins. Reservar.
- Partir els alvocats en dos, longitudinalment. Treure el pinyol i amb ajuda d'una cullera, buidar la polpa i tallar-la a quadrets petits. Posar-les dins d'un bol, ruixar amb suc de llimona i mesclar perquè s'impregnin i evitar que s'oxidi i es posi negre. Ruixar l'interior de les closques amb una mica de suc de llimona i deixar escórrer cap per avall.
- Afegir les gambes i el surimi a l'alvocat trossejat, incorporar unes cullerades de salsa rosa i mesclar delicadament. Omplir els alvocats i guardar a la nevera fins el moment de servir.
- Acompanyar amb una mescla de brots verds, tomàquets cherry, amanits amb una vinagreta d'oli d'oliva i vinagre de Mòdena.
Què es cou a la cuina? / Alvocats amb Gambes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada