divendres, 1 de maig de 2015

Alvocats amb Gambes

Plat d'estiu o plat d'hivern, com preferiu. Un entrant adient per un àpat de Nadal que també resulta ideal per qualsevol dia d'estiu, quan la calor ens treu la gana i només ens sedueixen plats fresquets i senzills de preparar. I ja no us dic res si teniu convidats. Triomfareu, segur!

alvocats amb gambes

Ingredients:

  • 4 alvocats que estiguin al punt de maduresa
  • 300 grams de cues de gambes o de llagostins cuits (congelat)
  • 6 o 8 palets de surimi
  • salsa rosa (cliqueu aquí per veure la recepta).
  • suc de llimona
  • mescla de brots verds i tomàquets cherry (com a guarnició).

Preparació:
  1. Descongelar les varetes de surimi i les gambes (o llagostins). Tallar-ho tot a bocins. Reservar.
  2. Partir els alvocats en dos, longitudinalment. Treure el pinyol i amb ajuda d'una cullera, buidar la polpa i tallar-la a quadrets petits. Posar-les dins d'un bol, ruixar amb suc de llimona i mesclar perquè s'impregnin i evitar que s'oxidi i es posi negre. Ruixar l'interior de les closques amb una mica de suc de llimona i deixar escórrer cap per avall.
  3. Afegir les gambes i el surimi a l'alvocat trossejat, incorporar unes cullerades de salsa rosa i mesclar delicadament. Omplir els alvocats i guardar a la nevera fins el moment de servir.
  4. Acompanyar amb una mescla de brots verds, tomàquets cherry, amanits amb una vinagreta d'oli d'oliva i vinagre de Mòdena.





Què es cou a la cuina? / Alvocats amb Gambes



Cap comentari:

Publica un comentari