galetes de coco i xocolata |
- 2 ous grossos
- 125 g de coco ratllat
- 140 g de sucre blanc
- 40 g de farina de blat
- 1 pessic de sal
- 1 culleradeta de suc de llima o llimona
- 1/2 rajola de cobertura de xocolata
Preparació pas a pas:
- Preescalfem el forn a 170 graus.
- Separaem les clares del rovells.
- Dins d'un bol posem les dues clares i només un rovell, el sucre i el pessic de sal. Ho barregem bé amb una batedora de braç, a velocitat suau, o amb "varilles", fins que quedi una mescla ben esponjosa.
- Afegim la farina tamisada i barregem suaument fins que la farina quedi integrada.
- Posem el suc de llima, el coco ratllat i removem novament.
- Col·loquem dins de la safata de forn, un full de paper sulfurat (paper de forn) o una làmina de silicona especial pel forn.
- Anem omplint la safata amb petites piles de massa, amb l'ajuda d'una cullera. Deixem una separació entre les galetes perquè quan es coguin no s'enganxin les unes amb les altres.
- Coem al forn de 15 a 20 minuts. Hem d'anar vigilant la cocció perquè de seguida estan fetes.
- Quan estiguin daurades les traiem del forn i les deixem refredar.
- Desfem la xocolata al bany Maria i quan les galetes són fredes de tot pintem les puntes amb la xocolata (com les de la foto).
- Deixem que la xocolata prengui consistència i ja les tenim a punt!
- Aquestes galetes també es poden fer sense xocolata. Se'n poden fer meitat de cada. Però ens coneixem! Les que primer cauran seran les de xocolata. Tinc o no tinc raó?
- Una altra opció és afegir fruits sec trossejats a la massa o bé bocins de xocolata.
- Recepta basada en les "Cocades de Coco" del bloc 'De Rechupete'.
Què es cou a la cuina? / Petons de Coco i Xocolata
es una merda
ResponEliminaeeeeeeeeeessssssssssssttttttttaaaaaaaaaa vunisim
ResponElimina