dijous, 14 de febrer de 2013

Albergínies amb Tomàquet i Formatge

Cuinar els aliments al forn, a part de ser pràctic, net i saludable, converteix qualsevol menjar en un plat de festa. I aquí teniu la mostra. Albergínies, tomàquets i formatge. Una estona de forn i un primer plat apetitós i que agrada tothom.

albergínies amb tomàquet i formatge
Ingredients:
  • 3 albergínies
  • 1 quilo de tomàquets vermells (de branca o de pera)
  • 200 g de formatge emmental ratllat
  • Rul·lo de formatge de cabra
  • Orenga
  • Sal
  • Oli d'oliva
Preparació:

  1. Tallar les albergínies a rodelles de 1/2 cm de gruix. Posar-les durant 1/2 hora dins d'un bol amb aigua i sal. D'aquesta manera les albergínies perden l'amargor.
  2. Escórrer-les. Posar un fil d'oli al fons d'una safata de forn, repartir les albergínies.
  3. Tallar el tomàquet a rodelles del mateix gruix i posar-ne una a sobre de cada albergínia. Escampar una mica d'orenga per sobre, regar amb un fil d'oli d'oliva i posar al forn, prèviament escalfat a 200 graus i encès de dalt i de baix.
  4. Vigilar la cocció i al cap d'uns 30 minuts, escampar el formatge emmental i un bocí de rul·lo de cabra sobre cada rodella.
  5. Tornar a posar al forn i deixar-ho uns minuts més perquè es fongui el formatge. Servir calent.




Què es cou a la cuina? Albergínies, Tomàquet i Formatge


Cap comentari:

Publica un comentari