Per a un sopar ràpid, un berenar o com a entrant, ja veureu quina sorpresa tan agradable!
barqueta d'alvocat amb formatge cottage |
- Pa de llavors (amb moltes llavors! El vostre preferit)
- Alvocat en el seu punt de maduresa
- Formatge cottage (o mató)
- Sal Màldon
- Pebre negre acabat de moldre
- Oli d'oliva verge
Preparació:
- Talleu el pa a llesquetes (millor que siguin petites, mida barqueta (en castellà = montadito).
- A sobre poseu-hi un piló generós de formatge cottage.
- Talleu l'advocat a làmines primes (com a la foto) i munteu-les sobre el formatge, sobreposant-les una mica.
- Espolseu a sobre de l'alvocat pebre negre acabada de moldre i escates de sal Màldon. No escatimeu ni la sal ni el pebre. Amaniu amb un fil d'oli d'oliva i serviu.
- El formatge cottage té molta similitud amb el nostre mató, però és més granulat i més àcid. El podreu trobar als supermercats Lidl. A l'envàs posa: "queso fresco granulado".
- Evidentment, podeu substituir el formatge cottage per mató, que és molt similar.
- Aconsello fer llesques menudes si ho serviu com a entrant (pica-pica, barqueta...) i llesques mitjanes o grans si es tracta d'un berenar o sopar.
- Aquesta recepta la he tret del bloc Anita Cocinitas. Us deixo el link de la "tosta de aguacate y queso cottage".
Què es cou a la cuina? / Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada