dilluns, 8 de desembre del 2014

Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage

Una combinació exquisida, l'advocat, en el punt òptim de maduresa i el formatge cottage, amb el seu particular toc àcid, sobre una llesqueta de pa integral, de llavors, gustós i consistent, formen un trio espectacular.
Per a un sopar ràpid, un berenar o com a entrant, ja veureu quina sorpresa tan agradable!

barqueta d'alvocat amb formatge cottage
Ingredients:
  • Pa de llavors (amb moltes llavors! El vostre preferit)
  • Alvocat en el seu punt de maduresa
  • Formatge cottage (o mató)
  • Sal Màldon
  • Pebre negre acabat de moldre
  • Oli d'oliva verge

Preparació:
  1. Talleu el pa a llesquetes (millor que siguin petites, mida barqueta (en castellà = montadito).
  2. A sobre poseu-hi un piló generós de formatge cottage.
  3. Talleu l'advocat a làmines primes (com a la foto) i munteu-les sobre el formatge, sobreposant-les una mica.
  4. Espolseu a sobre de l'alvocat pebre negre acabada de moldre i escates de sal Màldon. No escatimeu ni la sal ni el pebre. Amaniu amb un fil d'oli d'oliva i serviu.

  • El formatge cottage té molta similitud amb el nostre mató, però és més granulat i més àcid. El podreu trobar als supermercats Lidl. A l'envàs posa: "queso fresco granulado".

  • Evidentment, podeu substituir el formatge cottage per mató, que és molt similar.

  • Aconsello fer llesques menudes si ho serviu com a entrant (pica-pica, barqueta...) i llesques mitjanes o grans si es tracta d'un berenar o sopar.





Què es cou a la cuina? / Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada