S'apropen les festes Nadalenques i els dinars en família. Una opció per començar els àpats és fer un assortiment d'entrants, el que tots coneixem com a pica-pica. Ideal per quan no coneixem massa els gustos del nostres convidats. Amb una varietat ben escollida, on hi hagi una mica de tot, segur que fins i tot els més llepafils menjaran a gust.
I aquí teniu unes cassoletes molt suaus i delicioses.
Som-hi!
- 1 paquet de cassoletes de pasta brisa (16)
- 5 barretes de surimi
- 2 rodelles de pinya al natural
- ou dur (1 i mig)
- un bocí de ceba tendra o ceba dolça (poca quantitat)
- 2 cullerades soperes de salsa maionesa
- 1 cullerada sopera de quetxup
- pebre negre mòlt al moment
Preparació:
- Tallar a bocins menuts tots els ingredients (pinya, surimi, ou dur i la ceba).
- Dins d'un bol barrejar amb la maionesa, el quetxup i el pebre negre.
- Omplir les cassoletes i mantenir a la nevera fins el moment de servir.
- És important no preparar-les amb gaire antelació perquè les cassoletes es podrien estovar.
- Podeu variar els ingredients segons el vostre gust o fer-les variades.
Què es cou a la cuina? / Cassoletes de Pinya i Surimi
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada