Són els avantatges de la cuina moderna.
dàtils amb bacó |
- 20 dàtils al natural
- 20 ametlles salades
- 10 talls de bacó (o més)
- unes gotes d'oli d'oliva suau (0,4º)
Preparació:
- Treure el pinyol als dàtils i en el seu lloc posar una ametlla salada i tancar.
- Tallar la corna i els tendrums dels talls de bacó, si són molt llargs tallar-los pel mig.
- Enrotllar al voltant del dàtil, tal com es veu a la fotografia i subjectar amb un escuradents.
- Cobrir un plat amb un paper de cuina i posar a sobre els dàtils, de manera que els escuradents quedin ajaguts de costat.
- És optatiu, però queda molt bé si amb un pinzell s'unten una mica, molt poc, amb oli.
- Es cobreixen els rotllets amb un altre full de paper de cuina.
- Introduir al microones al 100% de potència (funció microones) durant 1 minut i mig o 2 minuts (dependrà de la potència del vostre micro i del vostre gust).
- Esperar un minut més abans de treure el paper de cuina i servir-los.
- La potència dels micros depèn dels models, n'hi ha de 700 i de 800 i naturalment els temps de cocció varien una mica. Però teniu l'avantatja de que es pot anar afegint més minuts, segons com veiem el resultat.
- Untar els rotllets amb oli és optatiu, si no es fa potser queden un pèl més secs, però posant-hi uns segons menys el resultat és pràcticament el mateix.
- TRUC: Es pot tenir preparats els dàtils i coure'ls quan ja sigui tothom a taula. Així els menjaran calentons que és com són més bons.
- Orientativament, per a cada 10 o 12 dàtils es compta un minut.
- Si no es té microones es posa oli dins d'una paella petita i es fregeixen. Es posen a escórrer sobre un paper de cuina i es serveixen acabats de fer.
Què es cou a la cuina? / Dàtils amb Bacó
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada