dilluns, 20 de maig de 2013

Cors de Palmera amb Salmó Fumat

El salmó fumat permet fer milers de plats, aperitius i presentacions. Aquesta vegada m'he decidit per un aperitiu molt fàcil que ressalta el sabor del salmó fumat i la textura dels cors de palmera.
Només necessitem dos minuts i ja el tenim a punt.

cors de palmera amb salmó fumat
Ingredients:
  • 1 pot de cors de palmera (palmitos en castellà)
  • 200 grams de salmó fumat
  • escuradents
Preparació:
Estenem els talls de salmó sobre un plat pla. Posem un cor de palmera al centre de cada tall i l'enrotllem com si féssim un caneló. Tallem cada caneló a rodelles de 2 a 3 centímetres de gruix i punxem cada porció amb un escuradents. I taxin...!!! Ja ho tenim llest.
Facilíssim i boníssim!

  • En breu penjaré la recepta per a preparar a casa el salmó adobat, que us vindrà de perles per a fer aquesta recepta. Mentre tant, haureu de seguir comprant el salmó fumat al vostre proveïdor de confiança.




Què es cou a la cuina? Cors de Palmera amb Salmó Fumat


Cap comentari:

Publica un comentari