diumenge, 18 de maig de 2014

Tagliatelle amb Verdures i Tonyina

Teniu pressa però voleu menjar bé? Trobeu que ja n'hi ha prou d'amanides? Us agrada la pasta? Doncs aquesta recepta és ideal per menjar un plat complert i apetitós que preparareu en un tres i no res! Apa, som-hi!

tagliatelle amb verdures i tonyina
Ingredients para 4 persones:
  • 250 grams de tagliatelle frescos
  • 1 fulla de llorer
  • 1 carabassó
  • 1 alberginia
  • 4 tomàquets vermells i forts
  • oli d'oliva
  • sal i pebre negre
  • 170/200 grams de tonyina en oli d'oliva (1 pot en envàs de vidre)
  • mig got de llet

Preparació:
  1. Posem aigua a bullir per coure la pasta.
  2. Tallem a quadrets l'albergínia i el carabassó, procurant agafar la part de la pell i guardarem la part central de les dues verdures per elaborar una altra recepta. Ens interessa que visualment  el plat tingui molt color. Partim els tomàquets a quarts i traiem les llavors. Tallem la polpa a quadrets.
  3. Posem al foc una paella gran amb un generós raig d'oli d'oliva. saltem les verdures, començant pel carabassó i l'albergínia. Passats 2 minuts afegim el tomàquet. Salem i empebrem.
  4. Salem l'aigua que ja tenim bullint i afegim el llorer i un raig d'oli. Afegim la pasta i la coem 4 minuts. Ha de quedar al punt (al dente).
  5. Mentre bull la pasta escorrem la tonyina, la destriem una mica amb una forquilla i l'afegim ales verdures.
  6. Hi posem la llet i removem perquè es mescli bé. 
  7. Afegim la pasta escorreguda (no passa res si hi cau una mica de l'aigua de la cocció). Donem unes voltes fins que el conjunt quedi integrat i ho servim acabat de fer.




Què es cou a la cuina? / Tagliatelle amb Verdures i Tonyina


Cap comentari:

Publica un comentari