tagliatelle amb verdures i tonyina |
- 250 grams de tagliatelle frescos
- 1 fulla de llorer
- 1 carabassó
- 1 alberginia
- 4 tomàquets vermells i forts
- oli d'oliva
- sal i pebre negre
- 170/200 grams de tonyina en oli d'oliva (1 pot en envàs de vidre)
- mig got de llet
Preparació:
- Posem aigua a bullir per coure la pasta.
- Tallem a quadrets l'albergínia i el carabassó, procurant agafar la part de la pell i guardarem la part central de les dues verdures per elaborar una altra recepta. Ens interessa que visualment el plat tingui molt color. Partim els tomàquets a quarts i traiem les llavors. Tallem la polpa a quadrets.
- Posem al foc una paella gran amb un generós raig d'oli d'oliva. saltem les verdures, començant pel carabassó i l'albergínia. Passats 2 minuts afegim el tomàquet. Salem i empebrem.
- Salem l'aigua que ja tenim bullint i afegim el llorer i un raig d'oli. Afegim la pasta i la coem 4 minuts. Ha de quedar al punt (al dente).
- Mentre bull la pasta escorrem la tonyina, la destriem una mica amb una forquilla i l'afegim ales verdures.
- Hi posem la llet i removem perquè es mescli bé.
- Afegim la pasta escorreguda (no passa res si hi cau una mica de l'aigua de la cocció). Donem unes voltes fins que el conjunt quedi integrat i ho servim acabat de fer.
Què es cou a la cuina? / Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada