Acompanyeu-la amb dips de blat, torradetes o bé amb pa de pita calent i si voleu reduir calories, mengeu-la amb barretes de pastanaga i d'api.
mhammara o crema de pebrot |
- 300 grams de pebrots del 'piquillo' rostits en conserva
- 100 grams de nous pelades
- el suc de 1/2 llimona
- 1 gra d'all
- 1 culleradeta de comí en pols
- 1 culleradeta de pebre vermell picant
- pebre negre mòlt
- sal
- 3 torrades o bé 2 cullerades de pa ratllat
- 100 ml d'oli verge d'oliva
- Dips, pa de pita, torradetes, bastonets de pastanaga i api...
- Olives negres
- Escórrer els pebrots i posar-los dins d'un bol.
- Torrar una mica les nous amb una paella, vigilant que no es cremin. Afegir-los al bol.
- Afegir la resta d'ingredients i triturar amb el "Minipimer" i guardar a la nevera fins el moment de servir.
- Posar dins d'un plat (millor pla), espolsar pebre vermell picant per sobre i un rajolí d'oli d'oliva. Afegir unes quantes olives negres.
- Els pebrots poden ser en conserva o escalivats a casa
- Els ingredients es poden modificar segons el gust personal de cadascú
Què es cou a la cuina? / Mhammara (Crema de Pebrots)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada