Així doncs, de que es tracta? D'un joc de paraules? D'un trencaclosques?
No, només es tracta d'un pastís màgic, d'un pastís IMPOSSIBLE!
pastís impossibl |
- 3 cullerades de sucre
- 2 cullerades d'aigua
- una culleradeta de suc de llimona
- un motlle corona
- 6 ous
- 1 pot petit de llet condensada La Lechera
- Llet evaporada Ideal
- una culleradeta de pell de llimona ratllada (només la part groga)
- 2 ous
- 200g de sucre
- 60g de cacao en pols
- 50g de mantega
- 100ml de llet
- 1 sobre de llevat Royal
Preparació:
- Preescalfar el forn a 200º (de dalt i de baix).
- Engreixar i enfarinar el motlle. Si és de silicona no serà necessari.
- Preparar el pa de pessic de xocolata:
- Dins d'un bol abocar-hi el sucre i la mantega fosa. Mesclar bé amb un batedor de varetes i anar.hi afegint els ous un a un. No afegir el següent ou fins que el primer estigui ben integrat.
- Passar la farina per un colador de malla fina juntament amb el llevat i el cacau. Adjuntar a cullerades a la preparació anterior amb les varetes anant afegint la llet de mica en mica.
- Preparar el caramel:
- Dins d'una tassa posar els ingredients per preparar el caramel (el sucre, l'aigua i la llimona) i coure al microones fins que agafi un bonic color daurat.
- Abocar el caramel al fons del motlle i decantar circularment de manera que es reparteixi bé pel fons. Afegir la preparació del cacao.
- Preparar el flam
- Posar 6 ous dins d'un bol, afegir la llauna de llet condensada.
- Utilitzar la llauna de la llet condensada com a mesura i omplir-la de llet evaporada.
- Afegir-la al preparat anterior.
- Posar-hi pell de llimona ratllada i batre-ho tot junt amb el Minipimer.
- Abocar el flam amb molta cura sobre la preparació de xocolata.
- Coure al forn, al bany Maria durant uns 40 minuts.**
- Un cop sigui fred, posar a la nevera durant 3 o 4 hores. Desemmotllar i servir.
- ** Degut a les diferents densitats de les masses, durant la cocció s'inverteixen posicions i el flam se'n va avall i la massa de xocolata puja a la superfície. Quan el desemmotllem el flam quedarà a sobre i el pa de pessic a sota.
- És millor utilitzar un motlle corona o bé un de rectangular (tipus plum-cake). Amb els motlles rodons podria quedar cru del mig.
Què es cou a la cuina? / Pastís Impossible
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada