dimecres, 14 de gener de 2015

Culleres de Salmó Fumat

Excel·lent aperitiu amb el que us podeu lluir aquest dies de festa. Salmó fumat o adobat però aquesta vegada el servim tallat a daus i arrebossat amb llavors de sèsam.
Vegeu la recepta; és tan senzilla i tan apetitosa que segur que no serà l'única vegada que la fareu.
Aquí la teniu:

culleres de salmó fumat


Ingredients:
  • 200 o 250 grams de salmó fumat sense tallar (en un sol tros)
  • 50 grams de llavors de sèsam torrat
  • 1 pot de ceba confitada

Preparació:
  1. Talleu el salmó a daus (de 2 x 2 cm aproximadament )
  2. Poseu les llavors de sèsam dins d'un bol i arrebosseu els daus per totes les cares.
  3. Prepareu culleres d'aperitiu (n'hi ha de plàstic) i poseu un llit de ceba confitada a l'interior. A sobre poseu el dau de salmó i ja les podeu servir.





Què es cou a la cuina? / Culleres de Salmó Fumat

1 comentari:

  1. Unes culleres magnifiques! Me les apunto T'he vist al Mytast i he vingut a convidar-te, jo també tinc un bloc i ara estem sortejant un lot de productes Castey valorat en 160€, t'animes a participar? M'encantaria comptar amb tu! Tens tota la informació aquí http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/2015/01/1-any-del-bloc-i-concurs-1-ano-de-vida.html
    Una abraçada!

    ResponSuprimeix