dimarts, 2 de maig de 2017

Cigrons amb Gambes

Plat de festa o plat de diari? El que vosaltres volgueu, l'única cosa certa és que es tracta d'una recepta per a principiants amb un resultat espectacular. Només de pensar-hi se'm fa la boca aigua.
Feu-la, no us en penedireu!

cigrons amb gambes


Ingredients per a 4 persones:
  • 1 quilo de cigrons cuits (millor comprar-los cuits al mercat o coure'ls nosaltres)
  • brou de coure els cigrons 
  • 3 grans d'all 
  • 4 cullerades d'oli d'oliva 
  • sal 
  • 8 gambes "llagostineres" 
  • 1 picada: 
    • 10 o 12 ametlles torrades 
    • 1 gra d'all 
    • julivert 
    • pa fregit o torrat (1 llesca) 

Preparació:
 

  1. Coure els cigrons seguin la recepta d'aquest blog. (o comprar-los cuits al mercat). 
  2. Salar les gambes. Passar-les per la mateixa paella pels dos costats. Reservar. 
  3. Pelar i laminar els alls. coure'ls una mica sense que es cremin i a continuació afegir els cigrons, una mica de brou de cigró i repartir les gambes per sobre. 
  4. Preparar la picada, deixatar-la amb una mica més del brou i distribuir-la per sobre. 
  5. Deixar coure durant cinc minuts i ja està llest per servir.


  • Si finalment utilitzeu cigrons en conserva, haureu de deixar coure uns 10 o 15 minuts els cigrons amb el brou abans d'afegir les gambes i la picada i deixar-ho coure tot junt durant 5 minuts més.




Què es cou a la cuina? / Cigrons amb Gambes





Cap comentari:

Publica un comentari