Ingredients:
- fulles verdes d'escarola
- 3 alls tendres
- 4 ous
- sal
- pebre negre
- oli
Preparació:
- Rentem bé les fulles verdes de l'escarola, les passem per la centrifugadora per eliminar al màxim l'aigua i les tallem petites.
- A banda netegem i tallem petits els alls tendres.
- Posem 2 cullerades d'oli en una paella i saltem els alls tendres. Quan comencin a estar ofegats, hi afegim l'escarola tallada. Salem, empebrem i coem, removent sovint. No ha de fer-se massa. Quan veiem que l'escarola redueix una part del volum, ho retirem del foc.
- Batem els ous, salem i afegim la verdura. Mesclem bé el conjunt.
- Posem oli en una paella i fem la truita primer per un costat i després per l'altra, tombant-la ajudant-nos d'un plat o d'una tapadora, tal com tenim costum. Un cop quallada al nostre gust, la servim calenta.
- Per que la truita llisqui millor al tombar-la, untem una mica d'oli a la tapadora o al plat que fem servir.
- Per variar, podem provar la truita feta amb fulles d'enciam llarg i alls.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada