LES RECEPTES DE MÉS A MENYS RECENTS
- Coca de Llardons (doble)
- Amanida Alemanya (Kartoffelsalat)
- Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
- Pastís de Pastanaga (en Microones)
- Pastís de Vellut Vermell (Red Velvet Cake)
- Ous Escalfats (a baixa temperatura)
- Tatin de Poma (França)
- Ous de Guatlla amb Sobrassada
- Cigrons amb Gambes
- Truita d'escarola
- Pastís de xocolata i ametlla (sense gluten)
- Cigrons amb bacallà
- Rotllets de Surimi
- Pa casolà (recepta bàsica)
- Coca de Verdures
- Calamars Farcits
- Tahín o Tahini (Pasta de Sèsam)
- Pastís de Tres Llets (Amèrica Llatina)
- Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
- Alvocats amb Gambes
- Tarta de Santiago
- Ossobuco a la Milanesa
- Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge
- Cebetes Franceses Caramel·litzades
- Culleres de Salmó Fumat
- Compota de Poma
- Cassoletes de Pinya i Surimi
- Pop a la Gallega
- Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
- Arròs amb Llet
- Pastís de Patata i Carn
- Crema de Carabassa
- Sopa de Peix
- Bolets deshidratats
- Salsa Mexicana amb "Jitomate"
- Risotto amb Camagrocs
- Patates Farcides
- Pastís de Tiramisú
- Pastís de 3 Xocolates
- Truites (de riu) a la Navarra
- Dàtils amb Bacó
- Popets Saltejats
- Lluç amb Salmó Fumat
- Salsa Rosa (o Salsa Còctel)
- Maionesa Casolana
- Còctel de Llagostins
- Arròs amb Xoriço a la Cassola
- Tiramisú (Itàlia)
- Cigrons Especiats i Torrats (Snack)
- Maionesa sense Ou (Lactonesa)
- Salsa de Tres Formatges
- Gelatina de Iogurt (de Maduixa)
- Pa de Pessic (de Vic)
- Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
- La Mona 2014
- Pastís de Llimona
- Patates Hasselback
- Cap i Tripa amb Cigrons
- Pastís Impossible (Xocoflam)
- Tomàquets Farcits d'Adobats
- Cheesecake (Nord Amèrica)
- Púding de Taronja i Panses
- Lasanya de Carn i Verdures
- Musclos amb Vinagreta i Crudités
- Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
- Gaspatxo Andalús
- Cues de Rap amb Gambetes
- Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
- Llimonada (% natural)
- Cors de Palmera amb Salmó Fumat
- Salsa Tximixurri (Argentina)
- Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
- Pastís de Formatge amb Panses
- Focaccia d'Escalivada i Formatges
- Espatlles de xai al forn
- Fricandó
- Púding d'Ensaïmada
- Pollastre al Curri amb Xampinyons
- Bacallà amb Romesco
- Rosquilles de Taronja
- Pastís de Full amb Fruites i Crema
- Crema Pastissera
- Croissants de Sobrassada
- Croissanets de Xocolata
- Cassola d'Arròs amb Verdures
- Bròquil Gratinat amb Pernil
- Galetes de Coco i Xocolata
- Albergínies amb Tomàquet i Formatge
- Bunyols de Quaresma
- Salsa de Calçots / Salvitxada
- Calçots en Tempura
- Crema Catalana
- Mongetes amb Salmó Fresc
- Broquetes de Fruita amb Xocolata
- Pasta amb Gambes i Verdures
- Croquetes de Pollastre
- Sopa Cremosa de Ceba
- Estofat de Vedella a la Riojana
- Còctel Valencià
- Guacamole (Mèxic)
- Pastéis de Belém (Lisboa)
- Hummus (Grècia)
- Allioli (fet a mà)
- Pastes Salades d'Aperitiu
- Medallons de Formatge de Cabra
- Pinxos d'Ous i Llagostins
- Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
- Coulant de Xocolata
- Vitello Tonnato (Piamonte)
- Fideus a la Cassola (amb cap de costella)
- Tamales (Mèxic)
- Quiche d'Albergínia i Beicon
- Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
- Espirals de Full, Pernil i Formatge
- Musclos amb Samfaina (2 versions)
- Melmelada de Tomàquet
- Magrana amb Vi Moscatell
- Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
- Piruletes de Formatge i Pernil
- Sopes Escaldades (amb brou de verdures)
- Gambes al "Ajillo"
- Llenties amb Verduretes
- Copa de Cafè i Xocolata
- Codonyat Artesà
- Panellets
- Albergínies Farcides de Carn
- Escabetx
- Pa de Pessic de Iogurt i Poma
- Cua de Bou amb Bolets
- Lluç amb Cloïsses
- Paella (...la meva)
- Tigres (musclos farcits)
- Anelles de Ceba en Tempura
- Filet de Llom amb Crema de Formatge
- Braç d'Estiu amb Patata
- Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
- Truita de Patata i Ceba
- Faves a la Catalana
- Mandonguilles amb Salsa
- Beixamel
- Allioli (fet amb minipimer)
- Fideuà
- Lioneses amb Cobertura de Xocolata
- Ous Farcits amb Tonyina
- Pa amb Tomàquet
- Salsa de Tomàquet
- Mandonguilles amb Iogurt
- Amanida Russa (ensaladilla)
- Seitons en Vinagre (boquerones)
- Salmorejo Cordovès
- Macarrons Gratinats
Què es cou a la cuina? / Últimes Entrades
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada