Últimes Entrades


LES RECEPTES DE MÉS A MENYS RECENTS
  1. Coca de Llardons (doble)
  2. Amanida Alemanya (Kartoffelsalat)
  3. Risotto de Bacallà i Carxofes (olla exprés)
  4. Pastís de Pastanaga (en Microones)
  5. Pastís de Vellut Vermell (Red Velvet Cake)
  6. Ous Escalfats (a baixa temperatura)
  7. Tatin de Poma (França)
  8. Ous de Guatlla amb Sobrassada
  9. Cigrons amb Gambes
  10. Truita d'escarola
  11. Pastís de xocolata i ametlla (sense gluten)
  12. Cigrons amb bacallà
  13. Rotllets de Surimi
  14. Pa casolà (recepta bàsica)
  15. Coca de Verdures
  16. Calamars Farcits
  17. Tahín o Tahini (Pasta de Sèsam)
  18. Pastís de Tres Llets (Amèrica Llatina)
  19. Mhammara o crema de Pebrots (Síria)
  20. Alvocats amb Gambes
  21. Tarta de Santiago
  22. Ossobuco a la Milanesa
  23. Pastís de Pastanaga amb Crema de Formatge
  24. Cebetes Franceses Caramel·litzades 
  25. Culleres de Salmó Fumat
  26. Compota de Poma
  27. Cassoletes de Pinya i Surimi
  28. Pop a la Gallega
  29. Barqueta d'Alvocat i Formatge Cottage
  30. Arròs amb Llet
  31. Pastís de Patata i Carn
  32. Crema de Carabassa
  33. Sopa de Peix
  34. Bolets deshidratats
  35. Salsa Mexicana amb "Jitomate"
  36. Risotto amb Camagrocs
  37. Patates Farcides
  38. Pastís de Tiramisú
  39. Pastís de 3 Xocolates
  40. Truites (de riu) a la Navarra
  41. Dàtils amb Bacó
  42. Popets Saltejats
  43. Lluç amb Salmó Fumat
  44. Salsa Rosa (o Salsa Còctel)
  45. Maionesa Casolana
  46. Còctel de Llagostins
  47. Arròs amb Xoriço a la Cassola
  48. Tiramisú (Itàlia)
  49. Cigrons Especiats i Torrats (Snack)
  50. Maionesa sense Ou (Lactonesa)
  51. Salsa de Tres Formatges
  52. Gelatina de Iogurt (de Maduixa)
  53. Pa de Pessic (de Vic)
  54. Tagliatelle amb Verdures i Tonyina
  55. La Mona 2014
  56. Pastís de Llimona
  57. Patates Hasselback
  58. Cap i Tripa amb Cigrons
  59. Pastís Impossible (Xocoflam)
  60. Tomàquets Farcits d'Adobats
  61. Cheesecake (Nord Amèrica)
  62. Púding de Taronja i Panses
  63. Lasanya de Carn i Verdures
  64. Musclos amb Vinagreta i Crudités
  65. Vichysoisse (Crema Freda de Porros)
  66. Gaspatxo Andalús
  67. Cues de Rap amb Gambetes
  68. Tomàquets Farcits amb Gambes i Formatge
  69. Llimonada (% natural)
  70. Cors de Palmera amb Salmó Fumat
  71. Salsa Tximixurri (Argentina)
  72. Orada al Forn amb Espàrrecs Verds
  73. Pastís de Formatge amb Panses
  74. Focaccia d'Escalivada i Formatges
  75. Espatlles de xai al forn
  76. Fricandó
  77. Púding d'Ensaïmada
  78. Pollastre al Curri amb Xampinyons
  79. Bacallà amb Romesco
  80. Rosquilles de Taronja
  81. Pastís de Full amb Fruites i Crema
  82. Crema Pastissera
  83. Croissants de Sobrassada
  84. Croissanets de Xocolata 
  85. Cassola d'Arròs amb Verdures
  86. Bròquil Gratinat amb Pernil
  87. Galetes de Coco i Xocolata
  88. Albergínies amb Tomàquet i Formatge
  89. Bunyols de Quaresma
  90. Salsa de Calçots / Salvitxada
  91. Calçots en Tempura
  92. Crema Catalana
  93. Mongetes amb Salmó Fresc
  94. Broquetes de Fruita amb Xocolata
  95. Pasta amb Gambes i Verdures
  96. Croquetes de Pollastre
  97. Sopa Cremosa de Ceba
  98. Estofat de Vedella a la Riojana
  99. Còctel Valencià
  100. Guacamole (Mèxic)
  101. Pastéis de Belém (Lisboa)
  102. Hummus (Grècia)
  103. Allioli (fet a mà)
  104. Pastes Salades d'Aperitiu
  105. Medallons de Formatge de Cabra
  106. Pinxos d'Ous i Llagostins
  107. Mongetes o Cigrons (com coure els llegums)
  108. Coulant de Xocolata
  109. Vitello Tonnato (Piamonte)
  110. Fideus a la Cassola (amb cap de costella)
  111. Tamales (Mèxic)
  112. Quiche d'Albergínia i Beicon
  113. Patates amb Julivert (cuina súper ràpida)
  114. Espirals de Full, Pernil i Formatge
  115. Musclos amb Samfaina (2 versions)
  116. Melmelada de Tomàquet
  117. Magrana amb Vi Moscatell
  118. Paté d'Albergínia / Baba Ganoush
  119. Piruletes de Formatge i Pernil
  120. Sopes Escaldades (amb brou de verdures)
  121. Gambes al "Ajillo"
  122. Llenties amb Verduretes
  123. Copa de Cafè i Xocolata
  124. Codonyat Artesà
  125. Panellets
  126. Albergínies Farcides de Carn
  127. Escabetx
  128. Pa de Pessic de Iogurt i Poma
  129. Cua de Bou amb Bolets
  130. Lluç amb Cloïsses
  131. Paella (...la meva)
  132. Tigres (musclos farcits)
  133. Anelles de Ceba en Tempura
  134. Filet de Llom amb Crema de Formatge
  135. Braç d'Estiu amb Patata
  136. Esqueixada de Bacallà (Empedrat)
  137. Truita de Patata i Ceba
  138. Faves a la Catalana
  139. Mandonguilles amb Salsa
  140. Beixamel
  141. Allioli (fet amb minipimer)
  142. Fideuà
  143. Lioneses amb Cobertura de Xocolata
  144. Ous Farcits amb Tonyina
  145. Pa amb Tomàquet
  146. Salsa de Tomàquet
  147. Mandonguilles amb Iogurt
  148. Amanida Russa (ensaladilla)
  149. Seitons en Vinagre (boquerones)
  150. Salmorejo Cordovès
  151. Macarrons Gratinats






               Què es cou a la cuina? / Últimes Entrades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada